Το νέο Honda HR-V διαθέτει νέα εμφάνιση, σύγχρονο εσωτερικό, με πρωτοποριακά συστήματα και μοτέρ, κομμένα και ραμμένα στα μέτρα του ευρωπαίου οδηγού. Το νέο μοντέλο αναμένεται στην Ευρώπη το φθινόπωρο

Σύμφωνα με την ιαπωνική φίρμα διαθέτει τις τολμηρές γραμμές ενός κουπέ με το στιβαρό χαρακτήρα ενός ισχυρού SUV.

Στο εσωτερικό, το HR-V, θα προσφέρει άνετους χώρους για πέντε επιβάτες και νέα τεχνολογικά καλούδια, όπως το πρωτοποριακό σύστημα Magic Seat της Honda. Ο οδηγός όλα αυτά θα μπορεί να τα χειρίζεται μέσα από ένα οδηγοκεντρικό κόκπιτ. Επίσης, το νέο σύστημα ενημέρωσης/ψυχαγωγίας Honda Connect, λειτουργεί μέσω μιας οθόνης αφής επτά ιντσών στο κέντρο του ταμπλό, και παρέχει πρόσβαση σε internet browsing, ειδήσεις, δελτία κυκλοφορίας και πρόγνωση καιρού σε πραγματικό χρόνο και υπηρεσία music streaming.

Ιδιαίτερα μεγάλος είναι ο χώρος αποσκευών, από τα 453 λίτρα έως και 1026 λίτρα. Το φαρδύ άνοιγμα της πίσω πόρτας και το χαμηλό ύψος φόρτωσης μεταφράζονται σε εύκολη πρόσβαση και ευρυχωρία του χώρου αποσκευών.

Στα έξτρα σημειώστε την έκδοση Executive, που προσφέρει επίσης μία ανακλινόμενη / συρόμενη πανοραμική ηλιοροφή που ανοίγει με ένα άγγιγμα. Το συρόμενο σκιάδιο που ανοίγει αυτόματα με την οροφή μπορεί να κλείνει με το χέρι για προστασία από τον ήλιο.

Το νέο HR-V θα είναι διαθέσιμο με κινητήρες 1.6 i-DTEC με ισχύ 120 ίππους και ντίζελ 1.5 λίτρων με 130 ίππους.