Στην αντεπίθεση πέρασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά τη νίκη επί της Μάλμε ξεκαθαρίζοντας ότι «θα μείνει για πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό γιατί δεν τον αγγίζουν οι καθημερινές δίκες, η λάσπη και η παραπληροφόρηση. Οι βρωμιάρηδες πρέπει να ανησυχούν». Μάλιστα ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης εταιρείας είπε ότι σύντομα θα δώσει συνέντευξη Τύπου και θα μιλήσει με αποδείξεις!

«Πιστεύω είμαστε μέσα στους στόχους μας. Το αποδείξαμε για άλλη μια φορά μέσα στο γήπεδο και προχωράμε. Ελπίζω να έχουμε και μια καλή κλήρωση στο Γιουρόπα Λιγκ και να προχωρήσουμε όσο μπορούμε περισσότερο. Οπως είδατε και στο Τσάμπιονς Λιγκ αν είχαμε ισοβαθμήσει με τη Γιουβέντους θα είχαμε πάρει την πρόκριση. Δεν μας έκανε χάρη άλλη ομάδα, αλλά αποδείξαμε μέσα στο γήπεδο σε δύο παιχνίδια με τη Γιουβέντους ότι τους κερδίσαμε. Πήραμε καλύτερη διαφορά τερμάτων και θα μπορούσαμε να περάσουμε. Πιστεύω ότι η πρόκριση χάθηκε στο Μάλμε», τόνισε ο κ. Μαρινάκης.

Σε ερώτηση αν αφήνει πικρή γεύση ο αποκλεισμός από το Τσάμπιονς Λιγκ ο πρόεδρος του Ολυμπιακού απάντησε: «Σίγουρα. Είδαμε ότι στο Μάλμε χάσαμε για συγκεκριμένους λόγους. Δεν χρειάζεται ούτε να το συζητάμε, όλοι οι φίλαθλοι το είδαν. Βέβαια δεν σταματάμε εκεί, χρειάζεται δουλειά. Ο στόχος μας είναι η κατάκτηση του τίτλου. Θα πρέπει τα παιδιά να νικήσουν τα επόμενα τρία ματς και τους το είπα μέχρι το τέλος της χρονιάς να συγκεντρωθούμε, να δουλέψουμε και να γίνουν ορισμένες διορθωτικές κινήσεις, μεταγραφές και να προχωρήσουμε. Τις περιμένει ο κόσμος, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

»Ξέρετε, η φανέλα του Ολυμπιακού είναι πολύ βαριά. Το καλύτερο σκάουτινγκ να έχεις, όταν φοράς αυτή τη φανέλα μπορεί να παίξεις πολύ καλά, όμως μπορεί να μην αποδώσεις. Το έχουμε δει επανειλημμένες φορές. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Να ξέρετε, ο Ολυμπιακός προχωράει δυνατά, ο Μαρινάκης θα είναι στον Ολυμπιακό για πολλά χρόνια. Ολα αυτά που διαβάζουμε, τις καθημερινές δίκες, όλη αυτή τη λάσπη, την παραπληροφόρηση, δε μας αγγίζουν. Εγώ τη συνείδησή μου την έχω καθαρή, πεντακάθαρη.

»Οι βρωμιάρηδες πρέπει να ανησυχούν. Όπως έχω ξαναπεί, όλα αυτά θα τα ακούσετε σε συνέντευξη Τύπου με χαρτιά. Οχι την κρίση του Μαρινάκη. Οτιδήποτε πει ο Μαρινάκης θα υπάρχει και ένα χαρτί δίπλα το οποίο θα είναι απόδειξη για ό,τι λέει. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, αυτό δεν το έχουμε δει συχνά στην Ελλάδα, θα το δούμε σύντομα. Σας ευχαριστώ πολύ. Αφιερώνουμε τη νίκη σε ένα πολύ δικό μας άνθρωπο, τον Κούλη τον Δουρέκα (σ.σ.: υποβλήθηκε σε επέμβαση στο στομάχι)».