Xρειάστηκε σχεδόν 10 χρόνια αλλά τελικά η Τζένιφερ Ανιστον φαίνεται πως συγχώρεσε τον Μπραντ Πιτ που την χώρισε για τα μάτια της Αντζελίνα Τζολί.

Ο Πιτ γνώρισε την Αντζελίνα Τζολί στα γυρίσματα της ταινίας «Ο κύριος και η κυρία Σμιθ»(2005)και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα. Τότε μετρούσε ήδη πέντε χρόνια γάμου με την Τζένιφερ Ανιστον – είχαν παντρευτεί τον Ιούλιο του 2000 και ως εκείνη την ημέρα αποτελούσαν ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια του Χόλιγουντ.

Ο Πιτ χώρισε την Ανιστον και τώρα, σχεδόν μια δεκαετία μετά, η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός δηλώνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ και μιλάει για την αξία της συγχώρεσης.

Σε συνέντευξη της στο περιοδικό Harper’s Bazaar και μολονότι δεν κατονόμασε τον Μπραντ Πιτ η 45χρονη Ανιστον δήλωσε: «Πιστεύω ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να μπορείς να συγχωρείς. Διαφορετικά το μόνο που κάνεις είναι να γεμίζεις από τοξικά απόβλητα. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να κρατάς κακία. Ακούστε, οι άνθρωποι κάνουν ασυγχώρητα πράγματα, αλλά πρέπει να μπορείς να τα αφήσεις πίσω. Ολοι είμαστε άνθρωποι. Κάνουμε λάθη. Το να κρατάς κακία είναι σαν να παίρνεις ποντικοφάρμακο και να περιμένεις το ποντίκι να πεθάνει».

Ευδιάθετη και ερωτευμένη μίλησε και για τον αρραβωνιαστικό της Τζάστιν Θερού: «Είναι ένας από τους πιο ταπεινούς, αξιοπρεπείς ανθρώπους. Είναι αδύνατον να βαρεθούμε ο ένας τον άλλον» ενώ δήλωσε απογοητευμένη για τα λεγόμενα της Χάλι Μπέρι, η οποία γέννησε στα 47 της και αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της ως «γηριατρική». «Είναι γελοίο και προσβλητικό. Προφανώς, σαν γυναίκες έχουμε εξελιχθεί. Περνάω πολύ καλύτερα και διασκεδάζω περισσότερο μετά τα 40 μου χρόνια, παρά όσο θυμάμαι τον εαυτό μου μικρότερη».

Το παζλ της ευτυχίας της συμπληρώνει η ενδεχόμενη οσκαρική της υποψηφιότητα, για το δράμα «Cake» του Ντάνιελ Μπαρνζ.

H Ανιστον με τον Θερού στα Οσκαρ του 2013.