Το Toyota Yaris ανανεώθηκε και στην υβριδική του εκδοχή, με τις βελτιώσεις να αφορούν την άνεση του μοντέλου και τα επίπεδα ηχομόνωσης στην καμπίνα του. Το μικρό, ιαπωνικό μοντελάκι προσφέρεται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις καυσίμου: βενζίνης, ντίζελ και υβριδικό. Η τελευταία αποτελεί και την πιο οικονομική πρόταση στον τομέα της κατανάλωσης καυσίμου. Συγκεκριμένα, το μοντέρνο σχεδιαστικά Yaris διαθέτει στην υβριδική εκδοχή του δύο μοτέρ: έναν βενζινοκινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα που και οι δύο αγγίζουν σε ισχύ 100 σπιρτόζικους ίππους Το μεγάλο του ατού είναι η πολύ χαμηλή κατανάλωση καυσίμου που βρίσκεται – σύμφωνα με την Toyota – στα 3,3 λίτρα/100χλμ.

Επίσης, άλλο ένα στοιχείο του υβριδικού μοντέλου της ιαπωνικής φίρμας, είναι ότι μπορεί να κινείται για τουλάχιστον 2 χιλιόμετρα μόνο με την ηλεκτρική του ενέργεια, αρκεί ο οδηγός να μην ξεπερνά σε ταχύτητα τα 50χλμ./ώρα. Στο δρόμο, το νέο μοντέλο αποδεικνύεται γρήγορο και ιδιαίτερα αθόρυβο, μετά τις παρεμβάσεις στην ηχομόνωση της καμπίνας.

Ο οδηγός έχει για τις αστικές του διαδρομές ως σύμμαχο το αυτόματο κιβώτιο που φροντίζει να κάνει πιο ξεκούραστες τις καθημερινές μετακινήσεις. Το νέο μοντέλο προσφέρεται στην ελληνική αγορά με τιμή από 15.620 ευρώ με πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού .