Μακροσκελές κείμενο συμπαράστασης στον κατηγορούμενο για τρομοκρατία και προφυλακισμένο μέλος, σύμφωνα με δική του παραδοχή, του Επαναστατικού Αγώνα Νίκο Μαζιώτη κυκλοφόρησε το βράδυ της Παρασκευής με το όνομα της συντρόφου του Πόλας Ρούπα.

Οπως αναφέρεται στον ιστότοπο indymedia το «Κείμενο της Πόλας Ρούπα, μέλους του Επαναστατικού Αγώνα, για την εκδήλωση του Κ* ΒΟΞ που έγινε στις 17 Οκτώβρη στο Πολυτεχνείο με θέμα «Ένοπλος Αγώνας, Επαναστατικό Κίνημα και Κοινωνική Επανάσταση» αφέθηκε έξω από το χώρο της εκδήλωσης σε φωτοτυπημένα αντίγραφα και διαβάστηκε κατά τη διάρκεια αυτής».

Σε αυτό αναφέρεται, ανάμεσα στα άλλα, ότι «(…) η σύλληψη του συντρόφου Νίκου Μαζιώτη είναι ένα πλήγμα. Και είναι πλήγμα όχι μόνο για τον Επαναστατικό Αγώνα, αλλά για τον ανατρεπτικό αγώνα συνολικότερα».

Ωστόσο συμπληρώνεται ότι «τέτοιου πολιτικού μεγέθους χτυπήματα μπορούν να έχουν αντίστροφη εξέλιξη» αφού «μπορούν να ατσαλώσουν τις επαναστατικές συνειδήσεις, να ανοίξουν νέα πεδία αγώνα, να ενδυναμώσουν τον ένοπλο αγώνα».

Ακολουθεί ανάλυση της πολιτικής πραγματικότητας και παρουσίαση των στρατηγικών επιλογών του Επαναστατικού Αγώνα ενώ επιχειρείται η τεκμηρίωση της ένοπλης αντίστασης και της κοινωνικοποίησης της επανάστασης ενάντια στο πολιτικό-οικονομικό κατεστημένο, όπως σημειώνεται στο κείμενο.

Επίσης, υπάρχει αναφορά στον πρόσφατα συλληφθέντα στον Βύρωνα και κατηγορούμενο για συμμετοχή στον Επαναστατικό Αγώνα, Αντώνη Σταμπούλο: «Μετά τη σύλληψη του αναρχικού συντρόφου Αντώνη Σταμπούλου, η κυβέρνηση Σαμαρά δια στόματος Κικίλια δεν προσπάθησε καν να κρύψει τον πανικό της μπροστά στην υπόθεση και μόνο ότι σημαίνοντα στελέχη της οικονομικής ελίτ στη χώρα και πολυεθνικές μπορεί να χτυπηθούν και συνέδεσε άμεσα την πορεία εξόδου του καθεστώτος από την κρίση με τη δράση του Επαναστατικού Αγώνα».