Ταυτοποιήθηκαν από την Αστυνομία τα στοιχεία του 31χρονου που συνελήφθη την Τετάρτη για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

Το απόγευμα της Παρασκευής, η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τη φωτογραφία του: πρόκειται για τον Αντώνη Σταμπούλο, του Κωνσταντίνου και της Ροζάλμπα, που γεννήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 1983 στην Αττική.

Η φωτογραφία που δημοσιοποιήθηκε προέρχεται από το δελτίο της αστυνομικής του ταυτότητας, καθώς ο συλληφθείς προβάλλει αντίσταση και δεν αφήνει τους αστυνομικούς να τον φωτογραφίσουν, λάνοντας γκριμάτσες για να εμποδίσει τους φωτογράφους της ΕΛΑΣ.

Ο Σταμπούλος καθ’ όλη την διάρκεια της ανάκρισης ήταν «εντελώς αρνητικός», κατά την Αστυνομία. Μάλιστα, αρνήθηκε να δώσει δακτυλικά αποτυπώματα.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και της φωτογραφίας έγινε κατόπιν διάταξης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, για χρονικό διάστημα έξι μηνών.

Ο Σταμπούλος συνελήφθη την ώρα που έμπαινε στο γκαράζ-γιάφκα στον Βύρωνα

Η Αστυνομία παρακαλεί όποιον πολίτη γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το παραπάνω πρόσωπο να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας συνεχίζονται, ενώ ο συλληφθείς θα παρουσιαστεί τις 10 το πρωί της Κυριακής ενώπιον του εφέτη ειδικού ανακριτή.

Ο 31χρονος παραμένει σιωπηλός και μίλησε μόνο στη δικηγόρο που προσωρινά έχει αναλάβει την υπεράσπισή του.

Από την εξέταση των αποτυπωμάτων του προέκυψε ότι δεν έχει απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για κάποιο αδίκημα.