Με μια μπαλοθιά του Αντώνη Πετρόπουλου στο 92′ ο ΟΦΗ ξεκίνησε με το δεξί το φετινό πρωτάθλημα και υποχρέωσε τον προπονητή του Τζενάρο Γκατούζο να μπει μέσα στο γήπεδο και να πανηγυρίσει! Ο ΟΦΗ πέτυχε χρυσό τρίποντο επί του Παναιτωλικού (1-0) με τον Πετρόπουλο να κάνει εκτέλεση φάουλ για Οσκαρ στο φινάλε!

Ο ιταλός τεχνικός αποθεώθηκε απο τους φιλάθλους του ΟΦΗ μετά τη λήξη για το πάθος του στο κοουτσάρισμα, για τη νίκη του ΟΦΗ ύστερα από 7 χρόνια σε πρεμιέρα, αλλά και για το… σπριντ που έκανε στη φάση του γκολ του Πετρόπουλου πηγαίνοντας από τον πάγκο στη σέντρα για να πανηγυρίσει μαζί με τον σκόρερ. Ο Γκατούζο έσπευσε να δηλώσει: «Εδώ και δύο μήνες έβλεπα στον ύπνο μου την σημερινή ημέρα!».

OΦΗ: Λόρια, Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Πετρόπουλος, Ραζάκ, Αρτολα (70′ Λαμπρόπουλος), Μεϊτέ, Περογαμβράκης, Στάθης, Μάκρης, Μιλιάζες (80′ Κουτσιανικούλης).

Παναιτωλικός: Ραφαέλ, Κουτρουμάνος, Κέβιν, Κούσας, Κόρμπος, Αλβες,Κάπελ, Μαλεζάς, Μαρτίνεζ (+90 Θεοδωρίδης), Μύγας (46′ Καλογέρης), Παπουτσογιαννόπουλος (62′ Ρουμπουλάκου).