Με το σύνθημα «συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε» η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε την Τετάρτη τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν (ίδιες τιμές, περισσότερα προνόμοια). Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Γιάννης Βρέντζος πήρε θέση για μεταγραφικά θέματα και αποκάλυψε ότι ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να αποκτήσει τα δικαιώματα του Ντελβίν Εντινγκά από τη Μονακό. Εξάλλου υποστήριξε ότι είναι πολύ δύσκολη η υπόθεση της παραμονής των Τζόελ Κάμπελ και Ιβάν Μαρκάνο. Οσον αφορά τον Αλφρεντ Φινμπόγκασον ο κ. Βρέντζος επανέλαβε ότι ο Ολυμπιακός θα επανέλθει με νέα πρόταση προς τη Χερενφεϊν.

«Κύριος στόχος μας είναι η διατήρηση του κορμού μας. Δεν υπήρχε λόγος να γραφτούν τόσα ονόματα ποδοσφαιριστών», τόνισε ο κ. Βρέντζος. Παράλληλα ο διευθυντής Επικοινωνίας της «Ερυθρόλευκης» ΠΑΕΚώστας Καραπαπάς είπε ότι γράφτηκαν 271 ονόματα!

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός συμπλήρωσε: «Καταλαβαίνετε όλοι πως το Παγκόσμιο Κύπελλο δημιουργεί μία καθυστέρηση στον μεταγραφικό σχεδιασμό όλων. Είμαστε σίγουροι πως με την έναρξη της περιόδου θα έχει κλείσει κατά 85% το ρόστερ της ομάδας. Ο προπονητής θέλει να δουλέψει με 22 με 23 παίκτες. Τη μόνη είδηση που μπορούμε να πούμε είναι πως είμαστε σε διαδικασία ολοκλήρωσης της μεταγραφής του Εντινγκά. Το βάρος έχει πέσει στις μεταγραφές τριών, τεσσάρων παικτών στην μεσοεπιθετική γραμμή, που θα είναι κλειδιά για τη νέα σεζόν και θέλουμε να κάνουμε τις καλύτερες κινήσεις. Ο Ολυμπιακός με όλα αυτά που κάνει έχει γίνει ελκυστικός προορισμός για παίκτες από το εξωτερικό. Ουδέποτε ο Ολυμπιακός δημοσιοποιεί προτάσεις για τους παίκτες του, ούτε τις αρνήσεις. Αρνήσεις έχουν υπάρξει πολλές και δεν έχουν δημοσιοποιηθεί».

Για τους Κάμπελ, Μαρκάνο, ο κ. Βρέντζος υποστήριξε: «Ο Ολυμπιακός έκανε προσπάθεια για να βάλει μία οψιόν αγοράς με τον δανεισμό του από την Άρσεναλ. Μία πρόταση που δεν την δέχθηκε η Άρσεναλ. Έγινε και δεύτερη πρόταση στην Άρσεναλ, αλλά περίμενε το Μουντιάλ και έγινε και νέα προσέγγιση προς την λήξη της σεζόν. Είναι δεδομένο πως προτεραιότητα της Άρσεναλ είναι να τον κρατήσει όπως τόνισε και ο προπονητής της. Κάτι που δείχνει να θέλει και ο παίκτης. Οσον αφορά τον Μαρκάνο έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο στη Ρουμπίν Καζάν με μεγάλες οικονομικές απολαβές. Δεν μπορούν να προσεγγιστούν καθώς εκτός των άλλων υπάρχει και το θέμα της φορολογίας. Αυτό καθιστά πολύ δύσκολη την περίπτωσή του. Είναι επιθυμία του παίκτη να συνεχίσει στον Ολυμπιακό και έτσι αποτελεί έναν στόχο».

Για τον ισλανδό επιθετικό Αλφρεντ Φινμπόγκασον ο κ. Βρέντζος υπογράμμισε: « Εμείς έχουμε κάνει μία σημαντική προσφορά προς την Χέρενφέϊν. Έχουμε κάνει και μία πολύ σημαντική προσφορά προς τον παίκτη που δείχνει θετικός στο να έρθει. Ως γνωστόν η πρότασή μας έχει απορριφθεί. Εάν οι Ολλανδοί βρουν από άλλη ομάδα τα χρήματα που ζητάνε μπορεί να παραχωρήσουν τον Φινμπόγκασον».

ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2014-2015 παρουσίασε την Τετάρτη στο Γ. Καραϊσκάκης η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Τα νέα εισιτήρια διατίθενται στις ήδη, από πέρυσι, μειωμένες τιμές, ενώ υπάρχουν σημαντικές καινοτομίες και μοναδικά προνόμια για τους πιστούς φιλάθλους που στηρίζουν την ομάδα σε κάθε της προσπάθεια.

Οι υπεύθυνοι της πειραϊκής ΠΑΕ σχολίασαν: «Έχουμε πει πολλές φορές ότι οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας είναι για εμάς το σημαντικότερο κομμάτι των φιλάθλων του Ολυμπιακού, οι άνθρωποι που κάθε χρόνο δηλώνουν ότι βρίσκονται δίπλα στην ομάδα. Το γεμάτο γήπεδο που ονειρευόμαστε, είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο διαθέτουμε εισιτήρια διαρκείας για όλα τα πορτοφόλια. Με τα νέα οικονομικά παιδικά εισιτήρια διαρκείας, δίνουμε τη δυνατότητα στους γονείς να φέρουν τα παιδιά τους στο γήπεδο και να γαλουχήσουμε, έτσι, μέσα από την παρουσία τους στο γήπεδο μας, τη νέα γενιά Ολυμπιακών».