Μακελειό τη νύχτα στην Ιεράπετρα Λασιθίου με έναν πακιστανό νεκρό και έναν έλληνα τραυματισμένο σοβαρά.

Η δολοφονία του Πακιστανού έγινε αργά το βράδυ μέσα σε κατάστημα της περιοχής που διατηρεί ο αδελφός του που τον βρήκε νεκρό ενώ στη συνέχεια ο φερόμενος ως δράστης, επίσης Πακιστανός επιτέθηκε με μπαλτά εναντίον ενός ντόπιου σε μικρή απόσταση από το σημείο που έγινε το έγκλημα.

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες φέρουν ως δράστη του εγκλήματος και της επίθεσης έναν Πακιστανό ο οποίος, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, κατακρεούργησε ομοεθνή του που βρισκόταν μέσα σε κατάστημα (μπακάλικο) στην Ιεράπετρα.

Στη συνέχεια ο ίδιος επιτέθηκε σε 50χρονο Ιεραπετρίτη επιχειρηματία ο οποίος βρίσκονταν σε ταβέρνα σε κοντινή απόσταση από το σημείο του εγκλήματος με την οικογένεια του χτυπώντας τον με ένα μπαλτά στο κεφάλι .

Αμέσως μετά ο Πακιστανός έστρεψε το μένος του εναντίον του αστυνομικού τμήματος που βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά απο τον χώρο της επίθεσης , χτυπώντας με τον ίδιο μπαλτά περιπολικό που ήταν σταθμευμένο έξω από το κτίριο, πριν μπορέσουν οι αστυνομικοί που βρίσκονταν εκεί να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν

Ο 50χρονος μετά την επίθεση που δέχθηκε μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ιεράπετρας με σοβαρά τραύματα, και στη συνέχεια διακομίσθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου .