Περισσότερα από 85 κιλά χασίς μετέφερε 25χρονος, ο οποίος συνελήφθη στον Ριζόμυλο Αιγιαλείας, έπειτα από περιπετειώδη καταδίωξη στην εθνική οδό Πατρών- Αθηνών.

Ειδικότερα, όταν αστυνομικοί του τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων επιχείρησαν να ελέγξουν το αυτοκίνητο του 25χρονου, το οποίο είχε κατεύθυνση προς την Αθήνα, ο δράστης ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να ξεφύγει. Αμέσως ξεκίνησε καταδίωξη στην εθνική οδό, αλλά όταν ο 25χρονος προσπάθησε να μπει σε παράδρομο, που βρίσκεται δίπλα από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, το αυτοκίνητο προσέκρουσε σε τοιχίο και ακινητοποιήθηκε.

Στη συνέχεια, ο 25χρονος εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και προσπάθησε να διαφύγει, τρέχοντας στη γειτονική αγροτική περιοχή. Όμως, έπειτα από έρευνες αστυνομικών της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, αλλά και του τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, ο 25χρονος εντοπίστηκε στον Ριζόμυλο και συνελήφθη.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο του 25χρονου, το οποίο είχε μισθωθεί από εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων στον Πειραιά, οι αστυνομικοί βρήκαν 80 συσκευασίες που περιείχαν περισσότερα από 85 κιλά χασίς.