Την πεποίθησή του ότι ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί πιο δυνατός τη νέα σεζόν εξέφρασε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης στην καθιερωμένη ετήσια συνάντηση που είχε με τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας.

Ο μεγαλομέτοχος της ερυθρόλευκης εταιρείας μίλησε για τις μεταγραφές οι οποίες θα γίνουν με σύμφωνη γνώμη του Μίτσελ, εξέφρασε το παράπονό του γιατί δεν γεμίζει ο κόσμος το Γεώργιος Καραϊσκάκης παρά μόνο σε ματς Τσάμπιονς Λιγκ και ντέρμπι και καυτηρίασε τα επεισόδια που έγιναν στην Τούμπα στον αγώνα ρεβάνς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού για την ημιτελική φάση και στη Λεωφόρο στο ματς Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ.

«Θα γίνουν αλλαγές και προσθήκες, αυτό είναι βέβαιο. Οι κινήσεις όμως θα γίνουν στο σωστό timing. Δεν θέλουμε να κάνουμε κάποια μεταγραφή-πυροτέχνημα λόγω εκλογών. Κάποια πρωταθλήματα είναι ακόμα σε εξέλιξη και γι’ αυτό οι κινήσεις μας θα πάνε για μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ», υποστήριξε ο κ. Μαρινάκης.

«Η ομάδα θα πάρει πολύ καλούς παίκτες»

«Δουλεύουμε απ’ την αρχή της χρονιάς για τις μεταγραφές. Εχουμε εντοπίσει στόχους και με κάποιους απ’ αυτούς μιλάμε τον τελευταίο καιρό. Η ομάδα θα ενισχυθεί με πολύ καλούς παίκτες, οι οποίοι θα έρθουν με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή. Και να είστε σίγουροι ότι ο Ολυμπιακός θα είναι ακόμα πιο δυνατός του χρόνου», πρόσθεσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.

Ο κ. Μαρινάκης μίλησε για τις άδειες εξέδρες στο φαληρικό γήπεδο: «Θέλω να είμαι ειλικρινής. Δεν αισθάνομαι χαρούμενος όταν βλέπω 14.000, 15.000, 16.000 κόσμο και το γήπεδο να γεμίζει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και σε κάποια ντέρμπι».

Εξάλλου καυτηρίασε τα επεισόδια σε Λεωφόρο, Τούμπα: «Είδατε τι έγινε στην Λεωφόρο και την Τούμπα. Οταν όμως έχεις να κάνεις με ανθρώπους που δεν υπολογίζουν από πολιτισμό, τι να γίνει. Εγώ αν έβλεπα τα γεγονότα στην Τούμπα θα είχα προσπαθήσει να τα αποτρέψω και θα είχα πάρει θέση άμεσα».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην υποψηφιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος για το δήμο του Πειραιά δίπλα στον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Μώραλη. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός επεσήμανε ότι όλοι όσοι εντάσσονται στον συνδυασμό είναι αποφασισμένοι να δουλέψουν σκληρά για να αλλάξουν την εικόνα του Πειραιά.