Σφοδρή αντιπαράθεση ξέσπασε χθες στη Βουλή, ανάμεσα στον υφυπουργό Εργασίας Βασίλη Κεγκέρογλου και τον χρυσαυγίτη βουλευτή Ηλία Παναγιώταρο, παρουσία του γενικού διευθυντή της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας Γκι Ράιντερ.

Κατά τη χθεσινή κοινή συνεδρίαση των κοινοβουλευτικών Επιτροπών Ευρωπαϊκών και Κοινωνικών Υποθέσεων, ο χρυσαυγίτης επιτέθηκε στον κ. Ράιντερ, τον οποίο χαρακτήρισε έναν από τους υπευθύνους για την «απόλυτη καταστροφή» που συντελέστηκε στη χώρα και του συνέστησε «αντί να γυρνά στην Αθήνα με λιμουζίνες που πληρώνει ο ελληνικός λαός, να πάει στις γειτονιές για να δει την πραγματική κρίση».

Αμεση ήταν η απάντηση του υφυπουργού Εργασίας, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι ο κ. Ράιντερ, παρότι είναι υψηλός προσκεκλημένος, κινείται μαζί του με ένα Polo δεκαετίας. «Και μόνο η αναφορά για τις μαύρες λιμουζίνες και τους κλειστούς δρόμους, ενώ κάναμε και διαδρομή σαν αυτή που ανέφερε, δείχνει ότι ο κ. Παναγιώταρος λέει χοντροειδή ψέματα» είπε ο κ. Κεγκέρογλου και ανταπέδωσε τα πυρά υπενθυμίζοντας ότι ο χρυσαυγίτης βουλευτής είναι εκείνος που «απεχθάνεται τους μετανάστες και τους καθυβρίζει, αλλά την ίδια ώρα πουλάει εμπορεύματα για το πρόγραμμα μεταναστών».