Μετά τη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών στον Πειραιά, που έχει έντονο το ερυθρόλευκο χρώμα, πράσινες αποχρώσεις αποκτά η αναμέτρηση για το δημαρχείο της Αθήνας, με αφορμή την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από τον Παναθηναϊκό.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Άρης Σπηλιωτόπουλος, αφού συνεχάρη μέσω Twitter τον Παναθηναϊκό για τη νίκη του, επέκρινε τον νυν δήμαρχο γιατί δεν φωταγώγησε «ως όφειλε» την πόλη για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

«Ο κ. Καμίνης ούτε εχθές ασχολήθηκε με τον Παναθηναϊκό. Δεν καταδέχτηκε, ως όφειλε, να φωταγωγήσει την πόλη για την κατάκτηση του κυπέλλου!» έγραψε ο Αρης Σπηλιωτόπουλος.

Σύμφωνα με τελευταία δημοσκόπηση, που δημοσιεύει την Κυριακή η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, ο κ. Καμίνης διατηρεί προβάδισμα (19,8%) για το δήμο Αθηναίων, με μειωμένη όμως διαφορά από την Άρη Σπηλιωτόπουλο (17%).

Ακολουθούν οι Γ.Σακελλαρίδης 14,8%, Ν.Κακλαμάνης 8%, Ηλ.Κασιδιάρης 7,0%, Β.Καπερνάρος 3,8%, Ν.Σοφιανός 3,4%, Ν.Αβραμίδης 3,0%, Γρ.Βαλλιανάτος 2,2% (αποσύρθηκε), Ιωάννα Κοντούλη 2,2%, Π.Κωνσταντίνου 0,5%, Μ.Στρόφαλης 0,5% και Ι.Σακκάς 0,1%.