Ο Ράιαν Γκιγκς θα είναι ο προσωρινός αντικαταστάτης του Ντέιβιντ Μόιες στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου στην Αγγλία.

Ο βετεράνος άσος ανέλαβε να καθοδηγήσει τους συμπαίκτες του μέχρι να ολοκληρωθεί η πρέμιερ λιγκ, διάστημα στο οποίο η διοίκηση θα αναζητά τον μόνιμο διάδοχο του Μόιες.

Ο 41χρονος Ουαλός δήλωσε έτοιμος για τη νέα μεγάλη πρόκληση και μίλησε για το πώς ένιωσε στην πρόταση της διοίκησης:

«Δεν χρειάστηκε να σκεφθώ. Όταν με κάλεσε η διοίκηση να αναλάβω την ομάδα για τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, δεν δίστασα καθόλου. Είναι η πιο περήφανη στιγμή στη ζωή μου. Αυτή η ομάδα είναι το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μου από τότε που ήμουν 14 και είμαι έτοιμος για τη μεγάλη αυτή πρόκληση», δήλωσε ο υπηρεσιακός τεχνικός της Γιουνάιτεντ, ο οποίος θα κάνει αύριο το ντεμπούτο στο ματς κόντρα στη Νόριτς.

«Περιμένω με αγωνία το παιχνίδι αυτό. Είμαι περήφανος, χαρούμενος, λίγο νευρικός, αλλά όπως ακριβώς λειτουργώ και σαν παίκτης, θα λειτουργήσω και ως προπονητής. Ανυπομονώ για το ματς του Σαββάτου,» τόνισε ο «Γκίγκσι», ο οποίος από το 1991 ανήκει στο δυναμικό των «μπέμπηδων» κι έκτοτε έχει αγωνισθεί σε 962 αναμετρήσεις με την φανέλα της μοναδικής ομάδας της καριέρας του.