Αγνοια όσον αφορά τις σεξουαλικές συνήθειες (και παρεκτροπές) που αποδίδονται στον Ντομινίκ Στρος-Καν επικαλέστηκε η επί 22ετία σύζυγός του, και γνωστή δημοσιογράφος της Γαλλίας, Αν Σενκλέρ σε τηλεοπτική της συνέντευξη στο δίκτυο France 2. «Οταν παντρεύτηκα τον Ντομινίκ ήξερα ότι ήταν ένας γόης, ένας Δον Ζουάν. Αυτό, το ήξερα», δήλωσε η Σενκλέρ, που χώρισε τον Στρος-Καν τον Μάρτιο του 2013. «Και μετά, άκουγα φυσικά τις φήμες. Αλλά οι φήμες είναι φτιαγμένες για να καταστρέφουν, συνεπώς τις αγνόησα» εξήγησε.

Αναγνώρισε πάντως ότι σιγά σιγά οι φήμες γέννησαν μέσα της αμφιβολίες. «Τον ρώτησα πολλές φορές. Ηξερε να διαψεύδει. Και να με καθησυχάζει. Ακούστε, μπορείτε να με πιστέψετε ή να μη με πιστέψετε, όμως δεν γνώριζα» δήλωσε η Σενκλέρ.

Η δημοσιογράφος είχε στηρίξει τον σύζυγό της όταν κατηγορήθηκε για βιασμό από μια καμαριέρα του Sofitel στη Νέα Υόρκη, τη Ναφισατού Ντιαλό, τον Μάιο του 2011. «Δεν την πίστεψα, δεν την πιστεύω και ξέρω ότι δεν συνέβη κάτι τέτοιο» δηλώνει και σήμερα. Κατόπιν όμως οι γαλλικές Αρχές ενέπλεξαν τον πάλαι ποτέ κραταιό διευθυντή του ΔΝΤ σε δίκτυο μαστροπείας με έδρα το ξενοδοχείο Carlton της Λίλης. Και η Σενκλέρ έδωσε τέλος στον γάμο τους.

ΕΡΕΥΝΕΣ. Η δίκη του DSK με την κατηγορία της μαστροπείας θα ξεκινήσει αρχές της επόμενης χρονιάς. Επί του παρόντος οι εισαγγελείς ερευνούν και πληροφορίες ότι ο Στρος-Καν νοίκιαζε ένα πολυτελές διαμέρισμα στο Παρίσι με σκοπό τα όργια και τα σεξουαλικά παιχνίδια. Στα τελευταία, μάλιστα, φέρεται να περιλαμβανόταν και η προσφορά ιερόδουλων που είχαν δεμένα τα μάτια σε άνδρες στο δάσος της Βουλώνης –σκηνή εμπνευσμένη από την «Ιστορία της Ο»…