Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε χθες το απόγευμα ο «ψαράς» της Τούμπας, εκείνος δηλαδή που άδειασε μια σακούλα με γαύρους στον πάγκο του Ολυμπιακού, λίγο πριν αρχίσει ο δεύτερος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στους Ερυθρόλευκους το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης. Για τη σύλληψή του αξιοποιήθηκε το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του γηπέδου της Τούμπας.

Πρόκειται για τον 36χρονο ομογενή Δημήτρη Ζελίδη (Ζελίλοφ), ο οποίος έχει ανοικτούς λογαριασμούς με την Αστυνομία αφού το 2001 υπήρξε θύμα σε μια υπόθεση ξυλοδαρμού από αστυνομικούς.

Εκτός από τον Ζελίδη, άλλα έξι άτομα συνελήφθησαν για τα έκτροπα στην Τούμπα, που είχαν όμως συνέχεια και στην Αθήνα. Η καφετέρια του παίκτη του ΠΑΟΚ Γιώργου Τζαβέλλα, στον Βύρωνα, έγινε στόχος άγνωστων χούλιγκαν. Η εμπρηστική επίθεση έγινε λίγο μετά τις 4 χθες τα ξημερώματα. Οι δράστες περιέλουσαν εξωτερικά τον χώρο με εύφλεκτο υγρό και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά. Από την επίθεση λαμπάδιασαν τραπεζοκαθίσματα και προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές στον χώρο της καφετέριας.