Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 Μίχαελ Σουμάχερ φέρεται ότι έχει χάσει έως είκοσι κιλά βάρος από τότε που οι γιατροί του τον έβαλαν σε τεχνητό κώμα, σε μια προσπάθεια να τον βοηθήσουν να αντιμετωπίσει τα τραύματα που προκλήθηκαν στον εγκέφαλο μετά το ατύχημα που είχε στο σκι τον Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με γερμανικά και ιταλικά μέσα ενημέρωσης, το βάρος του Σουμάχερ έχει μειωθεί από τα 75 στα 55 κιλά μέσα στις 83 ημέρες που βρίσκεται σε τεχνητό κώμα.

Ο 45χρονος Σουμάχερ υπέστη σοβαρά εγκεφαλικά τραύματα όταν χτύπησε σε βράχο καθώς έκανε σκι στο γαλλικό θέρετρο Μεριμπέλ. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, όπου η οικογένειά του βρίσκεται συνεχώς στο πλάι του. Τον τελευταίο μήνα το ιατρικό επιτελείο του Σουμάχερ έχει αρχίσει τις προσπάθειες να τον αφυπνίσει σταδιακά αλλά μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για την πρόοδο αυτής της προσπάθειας. Η περιπέτειά του έχει προκαλέσει παγκόσμιο ενδιαφέρον από την πρώτη ημέρα του ατυχήματος του πιλότου της Φόρμουλα 1, με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης να αναζητούν συνεχώς πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του.