Κατά της μετεγκατάστασης και της ιδιωτικοποίησης του Αθλητικού Κέντρου Αγίου Κοσμά τάχθηκε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στη διάρκεια επίσκεψής του την Κυριακή στο αθλητικό κέντρο.

«Η παρουσία μας εδώ εκφράζει την έμπρακτη στήριξη του ΚΚΕ στον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι στο Αθλητικό Κέντρο Αγίου Κοσμά και ευρύτερα ο λαός της περιοχής, έτσι ώστε να μην γίνει καμιά μετεγκατάσταση και καμιά ιδιωτικοποίηση» δήλωσε ο κ. Κουτσούμπας.

«Να αξιοποιηθεί, να χρηματοδοτηθεί, να αναπτυχθεί και με προσλήψεις προσωπικού γιατί πραγματικά αποτελεί μια ανάσα αναψυχής, αθλητισμού και πολιτισμού για όλους τους κατοίκους του Λεκανοπεδίου και για τη νεολαία, με τεράστιες εγκαταστάσεις, εκτάσεις και υποδομές και κυρίως με έμπειρο έμψυχο δυναμικό» πρόσθεσε.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ εξέφρασε επιπλέον την αντίθεση του κόμματος στις προσπάθειες ιδιωτικοποίησης, «ξεπουλήματος όλης της περιοχής», τονίζοντας ότι «θα πρέπει να επανασχεδιαστεί συνολικά και το ζήτημα με το αεροδρόμιο του Ελληνικού και με την πρώην αμερικάνικη βάση, συνολικά όλη η παραλία να μην πάει στους ιδιώτες, πρέπει όλη αυτή η περιοχή να είναι δημόσια περιουσία και βεβαίως να αναπτυχθεί προς το συμφέρον του λαού και της νεολαίας».