Ένας 48χρονος συνελήφθη στα Φιλιατά Θεσπρωτίας να μεταφέρει μέσα σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, στο κλεμμένο φορτηγό που οδηγούσε, 264 κιλά χασίς.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Πέμπτης, στη γέφυρα Ράγιου Φιλιατών Θεσπρωτίας εντοπίστηκε το φορτηγό που οδηγούσε ο 48χρονος και ακινητοποιήθηκε για έλεγχο.

Έπειτα από έρευνα που διεξήχθη στο όχημα, διαπιστώθηκε ότι είχαν πραγματοποιηθεί ειδικές τροποποιήσεις στην καρότσα του και είχε δημιουργηθεί κρύπτη, για τη μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών σε 249 νάιλον συσκευασίες.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το αυτοκίνητο, που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών, ήταν κλεμμένο από τις 04 Δεκεμβρίου 2013, ενώ οι πινακίδες που έφερε και η άδεια κυκλοφορίας ήταν πλαστές.

Η Αστυνομία κατέσχεσε την ποσότητα των ναρκωτικών, το φορτηγό και ένα κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε ο δράστης για τις παράνομες συναλλαγές του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την πλήρη διερεύνηση της εγκληματικής δράσης του.