Το www.discovergreece.com, η πιο πλήρης ιστοσελίδα για τον ελληνικό τουρισμό, είναι από χθες στον «αέρα», έχοντας ως κύρια αποστολή να συμβάλει τα μέγιστα στην τουριστική προβολή της χώρας στο εξωτερικό.

Η ιστοσελίδα discovergreece.com αποτελεί ένα από τα πλέον χρήσιμα εργαλεία της εταιρείας Marketing Greece, την οποία δημιούργησε ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), προκειμένου να ενισχύσει τη διαφήμιση του ελληνικού τουρισμού στις ξένες αγορές.

Μέσω του discovergreece.com οι ξένοι τουρίστες από όλα τα σημεία της Γης θα μπορούν πλέον να κάνουν ακόμα και online – απευθείας κρατήσεις για όποιο σημείο της Ελλάδας επιθυμούν, έχοντας στη διάθεσή τους όλες τις απαραίτητες πληροφορίες (πληροφορίες για τον προορισμό, τη γαστρονομία, τα αεροπορικά εισιτήρια, τα καταλύματα κ.λπ.).

«Η Marketing Greece ενισχύει δυναμικά την προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος με το λανσάρισμα του discovergreece.com» δήλωσε ο πρόεδρος της εταιρείας και του ΣΕΤΕ Ανδρέας Ανδρεάδης στην ειδική εκδήλωση που έγινε χθες στην Αθήνα.