Για πολιτικά παιχνίδια σε βάρος του, εν όψει και της φημολογούμενης υποψηφιότητάς του για τον Δήμο της Αθήνας, κάνει λόγο ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Β. Καπερνάρος απαντώντας στην ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ, σύμφωνα με την οποία, είναι ένας από τους βουλευτές που ελέγχονται για εμβάσματα στο εξωτερικό.

Παράλληλα, προαναγγέλλει την προσφυγή του στη Δικαιοσύνη.

«Τελείωσαν τα ψέματα, προσφεύγω στην Δικαιοσύνη και θα γίνει επιτέλους γνωστό ποιοι και γιατί παίζουν πολιτικά παιχνίδια. Αν ενόχλησαν οι διαρροές για ενδεχόμενη υποψηφιότητά μου στην Αθήνα, τους απαντώ ότι είμαι καθαρός και δεν με κρατάνε από πουθενά», επισημαίνει ο βουλευτής.

Οπως διευκρινίζει ο κ. Καπερνάρος, τον Φεβρουάριο του 2009, που δεν ήταν βουλευτής, έκανε αίτηση μέσω ελληνικής τράπεζας, εμβάσματος, με την σύζυγο του. «Τον Μάρτιο του 2009 (έναν μήνα μετά), τα χρήματα επιστρέφουν στην Ελλάδα και με αυτά αγοράζω το σπίτι, στο οποίο διαμένω έως και τώρα», επισημαίνει, υπογραμμίζοντας ότι «το ποσό είναι απολύτως φορολογημένο».

«Έχω επανειλημμένως και φορτικά γνωστοποιήσει στις υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών για οποιοδήποτε στοιχείο χρειάζονται, να μου το ζητούν και θα είμαι στην διάθεση τους, όπως άλλωστε το έχω αποδείξει. Γιατί άραγε, αντ’ αυτού καταφεύγουν στα ΜΜΕ; Αφού γνωρίζουν τα στοιχεία μου, τα οποία άλλωστε έχω καταθέσει στα πρακτικά της Βουλής, γιατί δεν τα αποκαλύπτουν, παρά καταφεύγουν σε τέτοιες μεθοδεύσεις;», διερωτάται.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από