Ασφάλεια
Είναι εκείνο που απασχολεί τους περισσότερους. Η ρωσική κυβέρνηση λέει πως κάνει ό,τι μπορεί και χθες ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ντμίτρι Κοζάκ δήλωσε: «Μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και όπου αλλού τελεστούν μεγάλα γεγονότα».
Οδοντόκρεμα
Οι αμερικανικές Αρχές προειδοποίησαν τις αεροπορικές εταιρίες που εκτελούν δρομολόγια προς Ρωσία ότι τρομοκράτες μπορεί να προσπαθήσουν να μεταφέρουν εκρηκτικά κρυμμένα σε σωληνάρια οδοντόκρεμας.
Ηγέτες
Πρόκειται για ρεκόρ. Εξήντα πέντε αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων καθώς και διεθνών οργανώσεων θα παρακολουθήσουν τους Αγώνες. Είναι οι περισσότεροι σε σχέση με άλλους Χειμερινούς Ολυμπιακούς. Πάντως, Ομπάμα, Ολάντ, Κάμερον και Μέρκελ θα λείπουν.
Τελετή έναρξης
Θα αφηγείται την ιστορία της Ρωσίας με στόχο να εντυπωσιαστεί το κοινό και να επιτραπεί στον πρόεδρο Πούτιν να ενισχύσει το μήνυμά του: ότι η χώρα του συνδυάζει επιτυχημένα την ιστορία με την καινοτομία και είναι έτοιμη για τα πάντα.
Χιονοσανίδα
Αρχίζει χωρίς το μεγάλο αστέρι Σον Γουάιτ που θεωρείται ο καλύτερος στον κόσμο. Αποσύρθηκε από τα υπόλοιπα αγωνίσματα επειδή φοβόταν τραυματισμούς και για να επικεντρωθεί σε ένα μόνο άθλημα, στο οποίο ελπίζει να κερδίσει τον τρίτο συνεχόμενο ολυμπιακό του μετάλλιο.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από