Ενα νέο επεισόδιο με πρωταγωνίστρια τη βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή προστέθηκε στη μακρά σειρά των επεισοδιακών εμφανίσεών της: Σημειώθηκε στη Βουλή την Παρασκευή κατά τη διάρκεια συζήτησης ερώτησης που είχε καταθέσει η ίδια σχετικά με την επιχορήγηση επένδυσης κατασκευής αιολικού πάρκου.

Στην ερώτηση της βουλευτού προσήλθε να απαντήσει ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης. Η Ραχήλ Μακρή αντί να αναπτύξει την ερώτησή της άρχισε να καταγγέλλει την κατασυκοφάντησή της μέσω πρωινής εκπομπής της δημόσιας ραδιοφωνίας, η οποία, όπως είπε, «εκπέμπει παράνομα από το μέγαρο της Αγίας Παρασκευής».

Μάλιστα ζήτησε να υπάρξει εισαγγελική παρέμβαση και κάλεσε το Προεδρείο της Βουλής να πάρει θέση, διαφορετικά θα είναι συμμέτοχοι και συνένοχοι, όπως σημείωσε.

Εχοντας υπερβεί τον προβλεπόμενο χρόνο – είναι τρίλεπτη η τοποθέτηση του ερωτώντος βουλευτή – η Ραχήλ Μακρή προκάλεσε την παρέμβαση του προεδρεύοντος Γιάννη Τραγάκη, ο οποίος την διέκοψε λέγοντάς της ότι έχει μιλήσει ήδη έξι λεπτά και μάλιστα εκτός θέματος.

«Να βγείτε να τα πείτε αυτά στο Περιστύλιο και όχι στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής», της είπε, ενώ φωνάζοντας η Ραχήλ Μακρή αποχώρησε από την διαδικασία πριν της απαντήσει στην ερώτησή της ο αρμόδιος υφυπουργός, καταγγέλλοντας φίμωσή της.

Ο Νότης Μηταράκης παρά ταύτα είπε όσα είχε να πει, ενώ λίγο αργότερα δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες ότι δεν πρόκειται να ξανάρθει για να απαντήσει σε ερώτηση της βουλευτού των ΑΝΕΛ.