Ο Παναιτωλικός παρέμεινε αήττητος στην έδρα του, παραχωρώντας ισοπαλία 0-0 στον Άρη, στην λασπομαχία που εξελίχθηκε στο Αγρίνιο, κλείνοντας το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής.

Οι Κίτρινοι με τον ένα βαθμό που πήραν, σε μια από τις δυσκολότερες έδρες της Σούπερ Λίγκας, αναπτέρωσαν τις ελπίδες τους προκειμένου να πετύχουν το ακατόρθωτο. «Να μην πούμε τίποτε τώρα. Να μιλήσουμε μετά το παιχνίδι με την Βέροια» δήλωσε ο Σούλης Παπαδόπουλος μετά το τέλος του αγώνα, περιμένοντας η ομάδα του να κάνει το δύο στα δύο στα εντός έδρας παιχνίδια που έχει μπροστά της την 24η και 25η αγωνιστική.

«Είχαμε δύο αντιπάλους να αντιμετωπίσουμε σήμερα. Τον Άρη και τον κακό αγωνιστικό χώρο» δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Μάκης Χάβος, που είδε την ομάδα του ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο να χάνει ευκαιρίες από αυτές που δεν χάνονται.

Ο διαιτητής Γιάχος (Χίου) έδειξε την κίτρινη κάρτα στους: Βανγκέλι, Γιαννίτσης, Κύργιας,

Παναιτωλικός : Μπρακάλι, Κούσας (+ 90’ Μαρτίνεζ), Καμαρά, Θεοδωρίδης, Τζούνιορ, Σφακιανάκης ( 78’ Παπουτσογιαννόπουλος), Γκάλο, Μπακάκης ( 68’ Νταλμά), Ανέν, Μπικέι, Μπόγιοβιτς.

Άρης: Διούδης, Κύργιας, Γιαννίτσης, Μπουγαΐδης (45’ Νταμαρλής), Βανγκέλι, Πουλίδο, Παπαδόπουλος (75’ Σουνάς), Τσιάρας, Τσουμάνης, Μπακασέτας (+90’ Αγγελούδης), Μανιάς.