Με τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη συναντήθηκε το Σάββατο ο πρόεδρος της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα Ανδρέας Λοβέρδος, σε μια ακόμη απόδειξη ότι οι ζυμώσεις στην Κεντροαριστερά είναι συνεχείς και έντονες. 

Οπως έγινε γνωστό, η συνάντηση του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ με τον πρώην βουλευτή και υπουργό του κόμματος Ανδρέα Λοβέρδο έγινε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα και η συζήτηση είχε όντως επίκεντρο το θέμα του σχηματισμού του πολιτικού φορέα της Ελιάς.

Οι συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται σε καλό δρόμο, είπαν άτομα που είναι σε θέση να γνωρίζουν τις προθέσεις του Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος δείχνει να αναγνωρίζει πλέον ότι ο πολιτικός αρραβώνας του φθινοπώρου με τη ΔΗΜΑΡ δύσκολα θα μετουσιωθεί σε γάμο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ανδρέας Λοβέρδος έχει αποφασίσει να ενταχθεί στην κοινή οργανωτική επιτροπή για την Ελιά μόλις τελειώσει οριστικά η συζήτηση του κόμματός του με τη ΔΗΜΑΡ του Φώτη Κουβέλη. 

Ο Ανδρέας Λοβέρδος φέρεται να εκτιμά ότι η συμμαχία της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα με τη ΔΗΜΑΡ δεν οριστικοποιήθηκε εξαιτίας της αριστερής στροφής της ηγεσίας της Αγίου Κωνσταντίνου προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

Κουβέλης και Λοβέρδος είχαν κάνει κοινή εμφάνιση στις αρχές του Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, σε μια ένδειξη συμπόρευσης προς τις εκλογές. Ωστόσο μεσολάβησε το 2ο Συνέδριο της ΔΗΜΑΡ και η συμμαχία πάγωσε.

Ηταν η εποχή πάντως που ο Ανδρέας Λοβέρδος χαρακτήριζε τους 58 σε συνέντευξή του «φορείς του τίποτε, εκφραστές του κανενός»...

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από