Με αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αννα Ασημακοπούλου, να σχολιάσει την εμφάνιση του Χριστόδουλου Ξηρού στη δημόσια σφαίρα.

Η βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ επεσήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει διαγράψει τα στελέχη του «που υποστήριξαν στα δικαστήρια και υποστηρίζουν σε εκδηλώσεις τη δράση του Χριστόδουλου Ξηρού», υπενθύμισε ότι διέγραψε τον Πέτρο Τατσόπουλο που είπε «τα αυτονόητα» - δηλαδή τη συμπάθεια προς τη δράση της 17Ν - και έκανε λόγο για «κροκοδείλια δάκρυα» της Κουμουνδούρου στην ανακοίνωσή της για την επανεμφάνιση Ξηρού.

Αναλυτικά η δήλωση της Αννας Μισέλ Ασημακοπούλου:

«Η Δημοκρατία δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από τα παραληρήματα δολοφόνων και αδίστακτων εγκληματιών. Ο Ελληνικός λαός είναι ενωμένος, απέναντί τους –πέρα και πάνω από κόμματα και ιδεολογίες.

»Για αυτό και επισημαίνουμε συνεχώς στον ΣΥΡΙΖΑ ότι η καταδίκη στην τρομοκρατία πρέπει να είναι απόλυτη, έμπρακτη και χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις…

» Έμπρακτη καταδίκη θα ήταν για τον ΣΥΡΙΖΑ αν, εκτός από τα σημερινά κροκοδείλια δάκρυά του για το παραλήρημα Ξηρού, μάζευε το επίσημο όργανό του την Αυγή που ζητούσε την αποφυλάκισή του, και αν απομόνωνε πολιτικά τους βουλευτές του που μιλούν για «πολιτικό υπόβαθρο» στη δράση της 17Ν.

»Εμπρακτη καταδίκη θα ήταν αν διέγραφε όσα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξαν στα δικαστήρια και υποστηρίζουν σε εκδηλώσεις τη δράση του Χριστόδουλου Ξηρού και κυρίως όσους χρησιμοποιούν ίδια γλώσσα και ίδια «επιχειρήματα» με τον Ξηρό, χωρίς να αντιλαμβάνονται το επικίνδυνο παιχνίδι τους με τη φωτιά και τη Δημοκρατία.

» Αντί γι’ αυτό, ο ΣΥΡΙΖΑ διαγράφει όσους του επισημαίνουν τα αυτονόητα, ακόμα και αν είναι στελέχη του!
Ελπίζουμε να αλλάξει!».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από