Την αισιοδοξία της για την καλύτερη πορεία της οικονομίας εξέφρασε η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας, σε μήνυμά της προς τους εργαζόμενους.

«Το 2014 ανατέλλει με καλύτερους οιωνούς, σε σχέση με τα αμέσως προηγούμενα χρόνια. Έπειτα από μία παρατεταμένη περίοδο ύφεσης και έντονης αβεβαιότητας, η επάνοδος της ελληνικής οικονομίας σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης είναι ορατή» ανέφερε ο πρόεδρος της Εθνικής Γιώργος Ζανιάς και ο διευθύνων σύμβουλος Αλέξανδρος Τουρκολιάς.

«Η νέα αφετηρία που χαράζει βρίσκει την Εθνική Τράπεζα δυνατή έχοντας πετύχει μια σειρά από στόχους τους οποίους είχε θέσει. Καθοριστική ήταν η συμβολή των εργαζομένων στην επίτευξη αυτών των στόχων και ιδιαίτερα στην κεφαλαιοποίηση της Τράπεζας και την επίτευξη υψηλών επιπέδων ρευστότητας» σημείωσαν στο μήνυμα τους.

Η διοίκηση της Εθνικής, απευθυνόμενη στους εργαζόμενους, ακόμη, επισήμανε: «ξεκινάμε από νέα αφετηρία με δεδομένο ότι τα προβλήματα του παρελθόντος έχουν κατά κύριο λόγο επιλυθεί. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα απαιτηθεί και πάλι προσπάθεια, συνέπεια, ομαδικότητα για νέες επιτυχίες».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από