Με κλειστές τις πόρτες για τους οπαδούς του θα υποδεχτεί στις 13/1 τον Απόλλωνα Πάτρας (13η αγωνιστική Α1) ο Παναθηναϊκός. Χθες ο αθλητικός δικαστής επέβαλε στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός ποινή αποκλεισμού της έδρας της για μία αγωνιστική και πρόστιμο 12.700 ευρώ για τα όσα συνέβησαν στον ημιτελικό αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Επίπληξη επεβλήθη στην ΚΑΕ Πανιώνιος και τον Θανάση Παπαχατζή, συνοδεύομενη με πρόστιμο 1.100 ευρώ για τη συμπεριφορά που είχε ο βοηθός του Γιάννη Σφαιρόπουλου στον ημιτελικό αγώνα του Πανιώνιου με τον Αρη στο Αλεξάνδρειο.

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: ΤΕΛΟΣ

Ο ΚΑΤΣΙΚΟΚΕΡΗΣ

Παρελθόν από τον Πανθρακικό αποτελεί ο Νίκος Κατσικοκέρης ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναιγιάλειο. Χθες η διοίκηση της ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασία της με τον 25χρονο επιθετικό. Στη λίστα των αποδεσμεύσεων βρίσκονται οι Σκλιοπίδης, Πόποβιτς, Μίκουλιτς, Μερίνο.

Ο Πανθρακικός θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα για φιλανθρωπικούς σκοπούς τη Δόξα Δράμας στην Κομοτηνή την ερχόμενη Δευτέρα.

ΒΟΛΕΪ: Η ΕΘΝΙΚΗ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ

Η Εθνική Ανδρών αρχίζει από αύριο τα φιλικά παιχνίδια με τη Λευκορωσία, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τον προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος (3-5 Ιανουαρίου στη Σλοβακία). Τα τρία φιλικά με τη Λευκορωσία θα διεξαχθούν στο κλειστό γήπεδο του Ρέντη.