Χριστουγεννιάτικες διακοπές στην εξωτική Μαλαισία κάνει, όπως όλα δείχνουν, ο πρώην υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Λιάπης, ο οποίος την περασμένη Πέμπτη δεν εμφανίστηκε στο Αυτόφωρο για την υπόθεση του ανασφάλιστου οχήματος, με τις πλαστές πινακίδες, με το οποίο πιάστηκε να κυκλοφορεί.

Σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής, ο κ. Λιάπης επέλεξε να κάνει κανονικά τις διακοπές που είχε προγραμματίσει στο πεντάστερο Sheraton Imperial Hotel της Κουάλα Λουμπούρ, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά της ασιατικής πρωτεύουσας και η τιμή για μία νύχτα στις σουίτες του ξεκινάει από τα 200 ευρώ και φτάνει τις 2.300 ευρώ.

Σύμφωνα με τη Realnews, ο κ. Λιάπης έφυγε από την Αθήνα το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, με πτήση της Qatar Airways. Η ίδια εφημερίδα δημοσιεύει φωτογραφίες του κ. Λιάπη να τρώει σε εστιατόριο της πρωτεύουσας της Μαλαισίας.

Όπως σημειώνει το Έθνος, το κόστος της διαμονής και των εισιτηρίων για την Μαλαισία είναι σχεδόν όσο ο πρώην υπουργός Μεταφορών θα έδινε για τον φόρο πολυτελείας, τα τέλη κυκλοφορίας και τα ασφάλιστα του αυτοκινήτου τύπου τζιπ (Volkswagen Tuareg) που οδηγούσε.