Γαλατασαράι – Γιουβέντους. Ενας αγώνας που πάντοτε μετατίθεται η διεξαγωγή του!

Οι δύο ομάδες έχουν κληρωθεί τρεις φορές στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και τις τρεις το παιχνίδι της Κωνσταντινούπολης έχει αλλάξει ημερομηνία.

Η χθεσινή αναμέτρηση διεκόπη στο 32ο λεπτό όταν ο αγωνιστικός χώρος του Αλι Σαμί Γεν καλύφθηκε από τη σφοδρή χαλαζόπτωση και τη χιονοθύελλα που ακολούθησε. Ο πορτογάλος ρέφερι Πέντρο Προένσα έστειλε τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια περιμένοντας να κοπάσει η κακοκαιρία και να καθαριστεί το γήπεδο. Υστερα από μισή ώρα διαπιστώθηκε πως δεν ήταν εφικτό κι έτσι διέκοψε οριστικά το ματς, που θα συνεχιστεί σήμερα στις 14.00 από το 32ο λεπτό. Το σκορ βρίσκεται στο 0-0 και από το τελικό αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί η πρόκριση των δύο ομάδων (η Γιούβε προκρίνεται με ισοπαλία).

Στις 25 Νοεμβρίου 1998 η αναμέτρηση της Γαλατά με τη Γιουβέντους διεξήχθη με μία εβδομάδα καθυστέρηση λόγω της υπόθεσης Οτζαλάν. Πέντε χρόνια αργότερα, επίσης στις 25 Νοεμβρίου, ο αγώνας της τουρκικής ομάδας με τη Γηραιά Κυρία στην Πόλη αναβλήθηκε για λόγους ασφαλείας λόγω βομβιστικών επιθέσεων που είχαν προηγηθεί μερικές ημέρες πριν. Και σε αυτή την περίπτωση το ματς διεξήχθη μία εβδομάδα αργότερα, στο Ντόρτμουντ, όπου η Γαλατασατάι αναδείχθηκε νικήτρια με 2-0.