Διάβημα στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη, για τα όσα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο έξω από το Ραδιομέγαρο της πρώην ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή, κατέθεσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, επιφυλασσόμενη να επανέλθει αύριο με την υποβολή και έγγραφης μηνυτήριας αναφοράς.

Ειδικότερα, σήμερα το μεσημέρι η Ζωή Κωνσταντοπούλου επισκέφθηκε την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, συνοδευόμενη από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη και Βασίλη Χατζηλάμπρου και τη βουλευτή των ΑΝΕΛ, Ραχήλ Μακρή.

Η Ζωή Κωνστατοπούλου δήλωσε ότι κατά τη συνάντησή της με την εισαγγελέα αναφέρθηκε σε «αυτόφωρα κακουργήματα και πλημμελήματα» τα οποία διαπράχθηκαν, μαγνητοσκοπήθηκαν, διαπιστώθηκαν και δημοσίως καταγγέλθηκαν και πρόσθεσε: «Ζητήσαμε να μάθουμε αν υπάρχουν ενέργειες της εισαγγελικής Αρχής. Η κυρία εισαγγελέας μας είπε ότι δεν έχει γίνει καμιά ενεργεία και επιφυλάχθηκε. Αύριο θα επανέλθουμε με έγγραφη αναφορά».

Εξάλλου, η Ραχήλ Μακρή ως «αυτόπτης μάρτυρας» όπως είπε, βεβαιώνει τον προπηλακισμό και την προσπάθεια λιντσαρίσματος της κ. Κωνσταντοπούλου.