«Μαγεία» με το…καλησπέρα της σεζόν για τη Μπαρτσελόνα.

Οι Καταλανοί έκρυψαν τη μπάλα στο «Καμπ Νου» στην πρεμιέρα τους κόντρα στη Λεβάντε την οποία συνέτριψαν με 7-0, έχοντας σημειώσει τέσσερα γκολ στο 26’ και έξι στο ημίχρονο !

Σε μεγάλα κέφια ο Μέσι (δύο γκολ και μια ασίστ), αλλά και ο Φάμπρεγκας που έφτιαξε τα τρία από τα επτά γκολ, σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι.

Ο Νεϊμάρ που μπήκε ως αλλαγή στο 64’ μπορεί να μην σκόραρε, αλλά αποθεώθηκε από τον κόσμο.

Το σκόρ για την ομάδα του Χεράρδο «Τάτα» Μαρτίνο άνοιξε ο Σάντσεζ στο 3’ από ασίστ του Φάμπρεγκας και με τους παίκτες της Μπάρτσα να κρύβουν τη μπάλα με τέσσερις πάσες σαν σε κομπιούτερ.

Από ασίστ του Πέντρο ο Μέσι έκανε το 2-0 στο 12’, ενώ ο Αλβες ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 (26’).

Ο Μέσι ανταπέδωσε την ασίστ στο 26’ στον Πέντρο με τον τελευταίο να κάνει το 4-0, ενώ ο Μέσι με πέναλτι στο 42′ έγραψε το 5-0.

Και όμως τα γκολ δεν είχαν τελειώσει στο πρώτο ημίχρονο, αφού στις καθυστερήσεις ο Τσάβι από ασίστ του Φάμπρεγκας χρίστηκε σκόρερ (6-0).

Ο Φάμπρεγκας ήταν και πάλι ο δημιουργός με τον Πέντρο να πετυχαίνει το δεύτερό του γκολ στο 73’ για το τελικό 7-0.

Με οκτώ αποκρούσεις (μερικές εξαιρετικές) ο τερματοφύλακας Νάβας, ήταν ο κορυφαίος της Λεβάντε και αυτό τα λέει όλα, όταν έχει δεχτεί και επτά γκολ !

Η Ρεάλ Μαδρίτης γλύτωσε στο φινάλε τη γκέλα

Ο Ισκο λύτρωσε τη Ρεάλ Μαδρίτης και με το γκολ που πέτυχε στο 86ο λεπτό επανέφερε τις καρδιές των φίλων των Μαδριλένων στη θέση τους.

Η Ρεάλ που βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ στο Σταντιάγκο Μπερναμπέου, από την Μπέτις, κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή με ήρωα του αγώνα τον Ισκο.

Ο οποίος αρχικά έδωσε την ευκαιρία στον Μπενζεμά να ισοφαρίσει στο 26ο λεπτό (1-1) και στη συνέχεια ο ίδιος πέτυχε ένα όμορφο γκολ, τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 και γλυτώνοντας τη Ρεάλ από γκέλα στην πρώτη κιόλας αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Η Μπέτις στάθηκε εξαιρετικά στο πρώτο ημίχρονο, όπου προηγήθηκε με τον Μολίνα (14ʼ), έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Βερντού για το 2-0 ενώ είχε και δοκάρι στο 34ʼ με τον Νέσα, χάνοντας την ευκαιρία να πάρει εκ νέου το προβάδισμα.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκει ολοκληρωτικά όμως στους γηπεδούχους που πίεσαν πολύ και αφού αρχικά είχαν δοκάρι με τον Ρονάλντο, έφτασαν στη νίκη στο φινάλε κάνοντας τον νέο τεχνικό τους Κάρλο Αντσελότι να ηρεμήσει.