Πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου σίδερου ατμού εκτελεί η εταιρεία Μαρινόπουλος Α.Ε. σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου.

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, πρόκειται για το προϊόν σίδερο ατμού HSI2600-12 CRF HOME, το οποίο διακινείται στην Ελλάδα από την επιχείρηση «Μαρινόπουλος Α.Ε.», με γραμμοκώδικα (bar code): 3609230617056.
Η εταιρεία προχωρά σε οικειοθελή απόσυρση του προϊόντος για προληπτικούς λόγους, επειδή υπήρξαν μεμονωμένα περιστατικά μη ασφαλούς λειτουργίας του ατμοσίδερου στο εξωτερικό, εξαιτίας αστοχίας στο ηλεκτροφόρο καλώδιό του, με κίνδυνο πρόσβασης σε αυτό.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί στη χώρα μας κανένα συμβάν, που να σχετίζεται με το ανωτέρω προϊόν.

Οι καταναλωτές που αγόρασαν το προϊόν καλούνται να μην το χρησιμοποιήσουν και να το επιστρέψουν στο κατάστημα που το έχουν αγοράσει, προκειμένου να τους επιστραφεί ποσό ίσο με την αξία της αγοράς του προϊόντος.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές μπορούν να απευθυνθούν στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας Μαρινόπουλος Α.Ε. στο τηλέφωνο 801 802 5000 (ώρες λειτουργίας από 08.00 πμ έως 22:00 μμ).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από