Βελτιωμένος εμφανίστηκε ο Παναθηναϊκός κόντρα στη δυνατή Λάτσιο (0-0) στο πρώτο φιλικό στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Ο Θανάσης Ντίνας έκλεψε την παράσταση ενώ είχε οριζόντιο δοκάρι στο 82΄ με φαλτσαριστό σουτ. Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα των Πρασίνων έκανε ο σουηδός επιθετικός Μπεργκ. Πολύ καλό παιχνίδι έκανε και ο νεαρός Νίκος Μαρινάκης στη θέση δεξιού μπακ.

Στο 10’ ο Ντίνας έβγαλε προωθημένη πάσα στον Καρέλη που κόπηκε την τελευταία στιγμή από τον Αντρέ Ντίας. Στο 23΄ ο Φλόκαρι αστόχησε σε κοντινή κεφαλιά, ενώ λίγο αργότερα, ο Καπίνο απέκρουσε σουτ του αφύλακτου στο κέντρο της άμυνας Λούλιτς.

Στο 44′ ο Μαρκέτι απέκρουσε εντυπωσιακά σουτ του Καρέλη, ενώ στο β’ μέρος, ο Νάνο έδιωξε τη μπάλα πριν από τη γραμμή της εστίας σε κεφαλιά του Λούλιτς.

Στο 60΄ από τη θύρα 13 πέταξαν μπουκάλια στην εστία της Λάτσιο, ενώ ο ΠΑΟ ετοιμαζόταν να εκτελέσει φάουλ λίγο έξω από την περιοχή! Αυτό κράτησε δύο-τρία λεπτά με τον τερματοφύλακα Μαρκέτι, να διαμαρτύρεται και να φεύγει από την εστία του. Το ματς συνεχίστηκε, ενώ στη συνέχεια ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς βλέποντας τους οπαδούς του ΠΑΟ να είναι ενοχλημένοι με τον Μαρκέτι τον αντικατέστησε με τον Μπιτζάρι στο 69΄.

Διαιτητής: Παππάς.

ΠΑΟ:Kαπίνο (73΄ Κοτσόλης), Κουτρουμπής (46΄ Τριανταφυλλόπουλος), Μέντες (77΄ Λαγός), Ζέκα, Μπαιράμι, Μαρινάκης (81΄ Σπυρόπουλος), Καρέλης (58΄ Μπέργκ), Αμπέιντ (73΄ Δώνης), Νάνο, Σίλντενφελντ(81΄ Ρισβάνης), Ντίνας (85΄ Μουζακίτης).

ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι (69΄ Μπιτζάρι), Αντρέ Ντίας, Μπίλιας, Έντερσον, Λούλιτς, Μπιάβα, Λεντέσμα (57΄ Γκονζάλες), Ράντου, Κόμκο (69΄ Καβάντα), Κάντρεβα (46΄Ερνάνες), Φλόκαρι.