Νευρική κρίση προκαλεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το θέμα του Γουέιν Ρούνι.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής επέστρεψε από τις ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένειά του και το ερώτημα είναι αν θα ακολουθήσει την επόμενη εβδομάδα την αποστολή της ομάδας στη Στοκχόλμη για το φιλικό με την τοπική ΑΙΚ. Ο Ρούνι δεν ακολούθησε την προετοιμασία στην Ασία, λόγω τραυματισμού.

Σύμφωνα με την «Ντέιλι Μέιλ», ο Ρούνι πήγε χθες στο προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο Κάρινγκτον, αλλά έως αργά το βράδυ παρέμενε άγνωστο αν τελικά είχε συνάντηση με τον προπονητή της ομάδας Ντέιβιντ Μόγιες.

Ο Ρούνι είναι θυμωμένος μαζί του από μία φράση κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, όταν δηλαδή ο Μόγιες είχε αφήσει να εννοηθεί πως ήθελε τον Ρούνι για μπακ-απ του Ρόμπιν φαν Πέρσι.

Παράλληλα, ήρθε και το ενδιαφέρον της Τσέλσι με τις δηλώσεις του Ζοζέ Μουρίνιο ότι τον θέλει στην ομάδα, με αποτέλεσμα ο Ρούνι να είναι έτοιμος να αποχωρήσει. Λέγεται ότι η Τσέλσι ετοιμάζει και μία ακόμα πρόταση προς τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Φυσικά, αυτό δεν είναι και το μοναδικό θέμα που απασχολεί τον Μόγιες. Το βασικό πρόβλημα είναι ότι θέλει να ενισχύσει την ομάδα, αλλά έως τώρα έχει αποτύχει σε όλες τις προσπάθειες. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να ξεπεράσει να 40 εκατ. ευρώ για τον Φάμπρεγας, αλλά και πάλι θεωρείται δύσκολο να απαντήσει θετικά η Μπαρτσελόνα. Οπως έγινε γνωστό χθες, συζητεί την περίπτωση του Μαρκίσιο από τη Γιουβέντους, ενώ ο προπονητής της Ρεάλ Κάρλο Αντσελότι έκανε γνωστό ότι χρειάζεται τον Μόντριτς στην ομάδα. Η Γιουνάιτεντ είχε επίσης ενδιαφερθεί για τον κροάτη μέσο.

Την ίδια στιγμή, η μεγάλη αντίπαλος Λίβερπουλ ετοιμάζει και άλλες μεταγραφικές κινήσεις και όπως ανέφεραν τα βρετανικά ΜΜΕ προσφέρει 25 εκατ. ευρώ στην Ατλέτικο Μαδρίτης για τον επιθετικό Ντιέγκο Κόστα. Η Λίβερπουλ έχει τη δική της ανασφάλεια, αφού δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει τίποτα με τον Λουίς Σουάρες ο οποίος θέλει να φύγει. Οπως είναι γνωστό, για τον Σουάρες ενδιαφέρεται η Αρσεναλ.