Στον Ακη Τσοχατζόπουλο καταλήγουν τα βέλη που εξαπολύουν ο ένας μετά τον άλλον οι συγκατηγορούμενοί του, οι οποίοι ανοίγουν τα χαρτιά τους δηλώνοντας ουσιαστικά ότι εξαπατήθηκαν από τον πρώην υπουργό και βρέθηκαν στη φυλακή να πληρώνουν για τις χρυσές μίζες από τα Εξοπλιστικά.

Μετά τον εξάδελφό του Νίκο Ζήγρα, ο Ακης Τσοχατζόπουλος δέχθηκε σφυροκόπημα και από τον συγκατηγορούμενό του επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη Γιώργο Σαχπατζίδη. Απολογούμενος αφού ομολόγησε ότι πληρώνει το λάθος του να δώσει λεφτά στον Ακη Τσοχατζόπουλο, τον χαρακτήρισε «Φαντομά» γιατί «είναι παντού, αλλά δεν φαίνεται πουθενά».

Είχε προηγηθεί, βέβαια, ένας ακραίος διάλογος με πρωταγωνιστές τους Ζήγρα και Τσοχατζόπουλο: Ζήγρας: Ελα εδώ και πες την αλήθεια... Τσοχατζόπουλος: Θα τα πούμε εν καιρώ. Ζήγρας: Πότε θα τα πούμε; Οταν βάλεις το παντελόνι και βγάλεις το φόρεμα; Το μυαλό σου το έχεις στο ΚΥΣΕΑ και για την ταμπακιέρα τίποτα. Ο άνθρωπος το μόνο που σκεφτόταν ήταν να πάρει διαζύγιο και να παντρευτεί τη γυναίκα των ονείρων του.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από