ΕΛΙΟΤ ΣΠΙΤΖΕΡ

Τακτικός πελάτης σε οίκο ανοχής

Ο σκληροτράχηλος γενικός εισαγγελέας της Πόλης της Νέας Υόρκης Ελιοτ Σπίτζερ το 2007 κατάφερε να εκλεγεί κυβερνήτης της πολιτείας χάρη στις υποσχέσεις του να πατάξει τη διαφθορά και να καθαρίσει τη Wall Street. Σχεδόν έναν χρόνο μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, οι «Νιου Γιορκ Τάιμς» αποκάλυψαν ότι ο 54χρονος σήμερα πολιτικός ήταν τακτικός πελάτης ενός πολυτελούς οίκου ανοχής. Επειτα από την αποκάλυψη ο Σπίτζερ παραιτήθηκε. Σήμερα, είναι υποψήφιος αντιδήμαρχος Οικονομικών για την Πόλη της Νέας Υόρκης.

ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΒΙΤΕΡ

Αποχή… για τους άλλους

Υπέρμαχος της σεξουαλικής αποχής και σφοδρός πολέμιος του γάμου μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου, ο γερουσιαστής των Ρεπουμπλικανών από τη Λουιζιάνα Ντέιβιντ Βίτερ αποκαλύφθηκε πως ήταν πελάτης ενός πολυτελούς οίκου ανοχής τον οποίο διηύθυνε η Ντέμπορα Τζιν Πάλφρεϊ, γνωστότερη ως η «Μαντάμ της Ουάσιγκτον». Το 2008, η Ντέμπορα Τζιν Πάλφρεϊ βρέθηκε απαγχονισμένη έξω από το σπίτι τής μητέρας της. Το 2010, ο Ντέιβιντ Βίτερ επανεξελέγη γερουσιαστής.

ΜΑΡΚ ΣΑΝΦΟΡΝΤ

Ερωτας και τάνγκο

Τον Ιούνιο του 2009, ο ρεπουμπλικανός τότε κυβερνήτης της Νότιας Καρολίνας Μαρκ Σάνφορντ αγνοούνταν για διάστημα έξι ημερών. Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης μιλούσαν για μια μυστηριώδη εξαφάνιση. Κάποια στιγμή, ο εκπρόσωπος Τύπου του αμερικανού πολιτικού δήλωσε πως βρίσκεται για πεζοπορία στα Απαλάχια Ορη. Οταν τελικά εμφανίστηκε, ο Σάνφορντ αποκάλυψε πως δεν βρισκόταν στα Απαλάχια αλλά στο Μπουένος Αϊρες με μια αργεντινή δημοσιογράφο με την οποία διατηρούσε σχέση επί σειρά ετών. Τέσσερα χρόνια μετά, ο Μαρκ Σάνφορντ εξελέγη από τους αμερικανούς πολίτες στη Γερουσία.