Το μεγάλο κόλπο προσπαθεί να κάνει ο Ολυμπιακός τη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε προσπαθώντας να αποκτήσει τον Χαβιέ Σαβιόλα.

Το θέμα της μεταγραφής του αργεντινού επιθετικού δεν είναι καθόλου εύκολο, αφού ο ποδοσφαιριστής έχει πάρα πολλές προτάσεις από αρκετές ομάδες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει δελεαστικότατη πρόταση στον Σαβιόλα που είναι καλύτερη της Σάντος και ίσως από όλες όσες έχει στα χέρια του.

Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών είναι αρκετά προχωρημένες και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις.

Ασχετα όμως με αυτή τη μεγάλη μεταγραφή που προσπαθεί να πραγματοποιήσει, η ομάδα του Πειραιά κινείται ταυτόχρονα και σε άλλα μέτωπα. Ο Ολυμπιακός δίνει μεγάλη μάχη για την απόκτηση του Γιοάν Μολό και του γκολκίπερ Ρομπέρτο. Οι Ερυθρόλευκοι προσπαθούν να αποκτήσουν τον Μολό και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα έχουν βρει με τον ποδοσφαιριστή, αλλά βρίσκονται σε σκληρές διαπραγματεύσεις με τη Νανσί, η οποία έχει μεγάλες απαιτήσεις, που φτάνουν κοντά στα 3 εκατ. ευρώ. Επίσης η ομάδα του Πειραιά προσπαθεί να πάρει τον γκολκίπερ της Σαραγόσα Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο, για τον οποίο όμως ενδιαφέρονται οι Ατλέτικο Μαδρίτης, Βιγιαρεάλ και Νάπολι. Πάντως οι μέχρι τώρα πληροφορίες λένε ότι ο Ολυμπιακός έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση, αφού έχει καταθέσει καλύτερη πρόταση.

Ενας ακόμα ποδοσφαιριστής με τον οποίο οι νταμπλούχοι Ελλάδας βρίσκονται σε επαφή είναι ο Καρλ Μεντζανί της Μονακό για τον οποίο οι προσπάθειες συνεχίζονται.

Ο Τζαμέλ Αμπντούν βρίσκεται στην Αγγλία με άδεια του Ολυμπιακού για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του στη Νότιγχαμ. Οι ερυθρόλευκοι ζητούν περίπου 2,5 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσουν.