Ο Ζοζέ Μουρίνιο θέλει τον Γουέιν Ρούνι στην Τσέλσι. Το ξεκαθάρισε με δηλώσεις του ο ίδιος, ενώ και ο σύλλογος κατέθεσε πρόταση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Η Τσέλσι ενδιαφέρεται για τον παίκτη, κάναμε την προσφορά και τώρα όλα εξαρτώνται από την ομάδα», είπε ο Μουρίνιο.

Τα βρετανικά ΜΜΕ ανέφεραν αρχικά ότι η Τσέλσι πρόσφερε 12 εκατ. ευρώ και έναν από τους Μάτα, Νταβίντ Λουίζ. Ο Μουρίνιο όμως ξεκαθάρισε ότι η πρόταση αφορούσε μόνο χρήματα. Το Sky Sports ανέφερε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμμένει στην αρχική της θέση και απέρριψε την πρόταση. Ο Ρούνι πάντως, σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, είναι «θυμωμένος» και «απογοητευμένος» από το γεγονός ότι ο Ντέιβιντ Μόγες δεν φαίνεται να τον υπολογίζει βασικό. «Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορεί να αγωνιστεί ο Φαν Πέρσι, θα χρειαστούμε τον Ρούνι», είπε πρόσφατα ο Μόγες και αυτό ήταν που πίκρανε τον άγγλο επιθετικό.

Την ίδια στιγμή, η Μάντσεστερ Γ. καλείται να κλείσει παίκτη για τη μεσαία γραμμή και γι’ αυτόν τον λόγο επιστρέφει ο αντιπρόεδρος Εντ Γούντγουορντ, ο οποίος συνόδευε την ομάδα στην προετοιμασία. Ο βρετανικός Τύπος αναφέρει ότι η Μάντσεστερ Γ. θα επιμείνει για τον Φάμπρεγας παρά την αρχική άρνηση της Μπαρτσελόνα. Η αγγλική ομάδα φαίνεται πως εμπλέκεται και σε άλλη μία μεταγραφή. Ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου Μαρκίνιος είπε ότι υπάρχουν προτάσεις από Παρί Σεν Ζερμέν, Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γ.

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ αλ Κελαϊφί, είπε χθες πως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα παραμείνει στην ομάδα. Αφορμή για αυτό ήταν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο σουηδός επιθετικός θέλει να μετακομίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Αλ Κελαϊφί ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν φεύγει ούτε ο Τιάγκο Σίλβα, προειδοποιώντας μάλιστα την Μπαρτσελόνα, η οποία ενδιαφέρεται για τον βραζιλιάνο παίκτη: «Ο Τιάγκο Σίλβα δεν θα πάει στην Μπαρτσελόνα. Θα μείνει μαζί μας, αλλά, αντίθετα, εμείς παρακολουθούμε παίκτες της Μπαρτσελόνα».

Τέλος, η Μάντσεστερ Σίτι απέκτησε από τη Σεβίλλη τον επιθετικό Αλβάρο Νεγρέδο.