Εντύπωση προκάλεσε στον Ολυμπιακό η δημοσιοποίηση της ποινικής δίωξης από τον αθλητικό εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα εναντίον των κ.κ. Μαρινάκη και Θεοδωρίδη, με δεδομένο ότι το θέμα διέρρευσε στα ΜΜΕ ενώ οι παράγοντες των Ερυθρολεύκων δεν είχαν καμία απολύτως ενημέρωση από τα αρμόδια όργανα, ούτε τους είχε σταλεί κάποιο σχετικό έγγραφο.
Στον Ολυμπιακό λοιπόν δεν άφησαν το θέμα ασχολίαστο και αμέσως μετά τη δημοσιοποίησή του επανέλαβαν όλα όσα είχαν πει και πριν από καιρό, ότι δηλαδή οι παράγοντες του Ολυμπιακού πήγαν στα αποδυτήρια μόνο για να πουν στον διαιτητή καλή επιτυχία στον τελικό του Κυπέλλου και όχι για οποιονδήποτε άλλο λόγο, γεγονός που, όπως τονίζουν, έχει επισημανθεί και από τους ίδιους τους διαιτητές. Αναφερόμενοι μάλιστα αναλυτικά στο θέμα, έλεγαν χθες ότι προκαλεί μεγάλη εντύπωση σε όλη την ολυμπιακή οικογένεια πρώτον η διαρροή στα ΜΜΕ, αφού στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για το θέμα, και δεύτερον το ποιο ακριβώς είναι το αντικείμενο της δίωξης, όταν άπαντες γνωρίζουν ότι και οι έξι διαιτητές τόνισαν επανειλημμένα και σε όλα τα αρμόδια όργανα ότι το μόνο που ήθελαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ήταν να ευχηθούν καλή επιτυχία.
Η δίωξη κατά του προέδρου και του β' αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι σε βαθμό πλημμελήματος.
Από τον Παναθηναϊκό εκτιμούν ότι το θέμα είναι ένα επικοινωνιακό τρικ και έσπευσαν να υπενθυμίσουν ότι σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν ο κ. Κορέας δεν κατάφερε να στοιχειοθετήσει τις υποθέσεις που άνοιξε και κατέληξαν στο αρχείο ή, στην καλύτερη περίπτωση, χρειάστηκε βούλευμα για να κλείσουν.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από