Κλειστοί είναι και πάλι, από τις 6.30 το απόγευμα, οι σταθμοί του Μετρό Ευαγγελισμός, Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο.

Οι σταθμοί θα ανοίξουν κατόπιν νεότερης εντολής της Αστυνομίας. Οι ίδιοι σταθμοί παρέμειναν κλειστοί από τις 9.30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, λόγω των συλλαλητηρίων που διοργανώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας.

Από τις 8 το βράδυ, η ΑΔΕΔΥ διοργανώνει συναυλία ενάντια στο πολυνομοσχέδιο στην πλατεία Συντάγματος, με την εθελοντική συμμετοχή μουσικών σχημάτων και καλλιτεχνών.

Την Τετάρτη, η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, που χαρακτηρίζουν το πολυνομοσχέδιο ως «ταφόπλακα για το σύνολο των εργαζομένων της χώρας», θα πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στις 7 μ.μ. στην πλατεία Συντάγματος.

Παράλληλα, η ΠΟΕ-ΟΤΑ διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ στις 7 μ.μ. θα συμμετάσχει στο συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα.

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ καταγγέλλει ότι «παρά τις αγωνιστικές κορώνες των Δημάρχων στη γενική συνέλευση της ΚΕΔΕ» ορισμένοι δήμοι της Αττικής και της Περιφέρειας δεν έχουν κλείσει.

Για τον λόγο αυτόν οι σύλλογοι – μέλη της ΠΟΕ – ΟΤΑ πραγματοποιούν διαρκείς γενικές συνελεύσεις, συγκεντρώσεις και καταλήψεις και άλλες μορφές αγωνιστικών δράσεων.

«Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορούμε και πρέπει να τους αποδείξουμε ότι τουλάχιστον εμείς δεν είμαστε υποτελείς, δεν τους φοβόμαστε και δεν τρομοκρατούμαστε» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.