Δεν καρποφόρησε και η τέταρτη συνάντηση αντιπροσωπείας εργαζομένων της ΕΡΤ με τον υφυπουργό αρμόδιο για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, Παντελή Καψή. Η συνάντηση, που ολοκληρώθηκε αργά χθες βράδυ, είχε θέμα για μια ακόμη φορά το επίμαχο μεσοδιάστημα ως τη λειτουργία της ΝΕΡΙΤ Α.Ε..

«Η απάντηση από την πλευρά της κυβέρνησης στην πρόταση μας ήταν καθολικά αρνητική», υποστήριξαν οι εκπρόσωποι των εργαζόμενων της ΕΡΤ μετά τη συνάντηση με τον κ. Καψή.

Ο υφυπουργός νωρίτερα είχε εμφανιστεί αισιόδοξος, σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό 9,84, «θέλω να ευχηθώ -δεν θέλω να εκφράσω εκτίμηση- ότι θα μπορέσουμε να βρούμε τη χρυσή τομή».

Είχε πάντως επισημάνει για μια ακόμη φορά πως «έχουμε κάνει ό,τι μπορούμε μέσα στο πλαίσιο του νόμου για να ικανοποιήσουμε κάποια αιτήματα που έχουν τεθεί και για να κάνουμε όσο λιγότερο επώδυνη τη μετάβαση αυτή, γιατί καταλαβαίνω ότι κάποιοι άνθρωποι χάνουν τις δουλειές τους και αυτό είναι πάντα δυσάρεστο».

Και έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι αν δεν βρεθεί η χρυσή τομή, «τότε αναγκαστικά υπάρχει η απόφαση του ΣτΕ. Κάποια στιγμή, θα πρέπει να προχωρήσουμε στην εκπομπή σήματος