«Θα παίξουμε θεαματικό ποδόσφαιρο», υποσχέθηκε ο νέος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, στην παρουσίαση του την Τετάρτη το μεσημέρι από τον πρόεδρο της ισπανικής ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδω», είπε ο Κάρλο Αντσελότι και υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει να βελτιώσει το συντομότερο τα ισπανικά του.

«Θα δουλέψω για τον πιο ιστορικό σύλλογο του κόσμου και αυτό με ευχαριστεί ιδιαίτερα. Ευχαριστώ τον Φλορεντίνο Πέρεθ για την προσπάθεια που έκανε να με φέρει στη Ρεάλ. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και την Παρί Σεν Ζερμέν για τον ενάμιση χρόνο που πέρασα στο Παρίσι», είπε ο ιταλός τεχνικός.

«Η παράδοση του συλλόγου είναι να παίζει επιθετικό και θεαματικό ποδόσφαιρο. Κι αυτό θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε, ώστε η ομάδα να κερδίζει τίτλους και να κάνει χαρούμενους τους οπαδούς», πρόσθεσε ο νέος τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Πήγαμε στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ το οποίο είναι φανταστικό. Ξέρω ότι έχω τη στήριξη του προέδρου, Φλορεντίνο Πέρεθ. Πιστεύω ότι η νέα χρονιά θα είναι διαφορετική για τη Ρεάλ Μαδρίτης» τόνισε ο ιταλός τεχνικός, ο οποίος θα έχει ως βοηθό τον ζωντανό θρύλο του γαλλικού ποδοσφαίρου Ζινεντίν Ζιντάν.

Από την πλευρά του ο Φλορεντίνο Πέρεθ είπε ότι με την πρόσληψη του Αντσελότι«πραγματοποίησα ένα όνειρό μου».

«Εχει δουλέψει στα καλύτερα πρωταθλήματα και ξέρει καλά πως να αντιμετωπίζει τις συνθήκες σε τόσο υψηλό επίπεδο», σχολίασε ο πρόεδρος της Ρεάλ.