Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη βρέθηκαν τη Μ. Τετάρτη τα νέα αποκτήματα του Ολυμπιακού Ανδρέας Σάμαρης και Μίκαελ Ολαϊτάν καθώς και οι Τάτος, Ζαραδούκας, Διαμαντάκος, Ποτουρίδης οι οποίοι αγωνίστηκαν δανεικοί σε άλλες ομάδες.

Εξάλλου την πόρτα του προπονητηρίου των πρωταθλητών θα περάσουν ο αργεντινός μεσοεπιθετικός Τόμας Ντε Βινσέντι(αποκτήθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα) και ο Σουμπίνο (αγωνίζεται δανεικός στον Ατρόμητο) αφού πρώτα εκπληρώσουν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους.

Ο Μίτσελ θα πάρει σύντομα τις τελικές αποφάσεις του και τη διαδικασία ξεκαθαρίσματος καθώς επιθυμεί στο ρόστερ, αριθμό 25-26 ποδοσφαιριστών.

Μετά τον τελικό του Κυπέλλου, ο ισπανός τεχνικός αναμένεται να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη και θα μπουν σε τελική ευθεία τα θέματα μεταγραφών και αποχωρήσεων. Η υπόθεση του γκανέζου αμυντικού μέσου Ντέρεκ Μπόατενγκ φαίνεται ότι δεν ανησυχεί τον Ολυμπιακό.

Ο αγγλικός Τύπος έχει «κλείσει» τη μεταγραφή του στη Φούλαμ, όμως η διοίκηση της Ερυθρολεύκης εταιρείας περιμένει τον Μπόατενγκ στις προπονήσεις τη Μ. Παρασκευή.

«Ο παίκτης έχει δώσει το λόγο του ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και θα επιστρέψει στις προπονήσεις τη Μ. Παρασκευή», τόνισε διοικητικό στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Να σημειωθεί ότι ο 30χρονος Γκανέζος έχει κάνει προσφυγή στο CAS προκειμένου να μείνει ελεύθερος από την ουκρανική Ντνίπρο.

Ο παίκτης είναι σίγουρος ότι θα δικαιωθεί και ο Ολυμπιακός περιμένει την επίσημη απόφαση από το Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο.

Ο Μίτσελ πήρε εξιτήριο τη Μ. Τετάρτη από το θεραπευτήριο Metropolitan όπου νοσηλεύτηκε από το περασμένο Σάββατο λόγω παγκρεατίτιδας.

Ο ισπανός τεχνικός πέρασε σήμερα από τις εγκαταστάσεις του Ρέντη(δεν συμμετείχε στην προπόνηση) και καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει του τελικού του Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης που θα γίνει στο ΟΑΚΑ το Σάββατο 11 Μαϊου.

Το φιλικό ματς με τον Ατρόμητο κεκλεισμένων των θυρών στου Ρέντη(10.30) τη Μ. Παρασκευή θα αποτελέσει δυνατή πρόβα ενόψει του τελικού Κυπέλλου.

Ο Χοσέ Χολέβας μπήκε στο πρόγραμμα της προπόνησης. Ο διεθνής αμυντικός που δεν είχε πάρει μέρος στον αγώνα ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Πανθρακικό ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού του και ετέθη στη διάθεση του Μίτσελ.

Ο Αριελ Ιμπαγάσα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ανεβάζοντας «στοφές» και στόχος είναι να προλάβει τον τελικό του Κυπέλλου.