Να κάνουν υπομονή συνέστησε η Google στους πελάτες της που βιάζονται να αποκτήσουν τα ιντερνετικά, φουτουριστικού συστήματος, γυαλιά της, καθώς ενδεχομένως να μην κυκλοφορήσουν εντός του 2013 όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.

«Θα πρέπει να υποθέσουμε ότι θα μας πάρει κάποιο χρόνο ακόμα», δήλωσε ο Έρικ Σμιτ, εκτελεστικός διευθυντής της Google, σε συνέντευξή του.

Η αμερικανική ομάδα ξεκίνησε ωστόσο την αποστολή μόνο των πρωτοτύπων «Glass Google», των γυαλιών που είναι εξοπλισμένα με κάμερα και μικρόφωνο και είναι σε θέση να συνδεθούν στο Ιντερντ μέσω Wi-Fi ή Bluetooth.

«Είναι ακόμα πολύ νωρίς», σημείωσε ο Σμιτ. «Σκεφτείτε το σαν μια επιλογή για την οποία η Google κάνει πολλές δοκιμές μέχρι να είμαστε πολύ καλοί».

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Google ανακοίνωσε ότι τα γυαλιά θα διατεθούν σε ευρεία χρήση μέσα στο 2013 με τιμή θα κυμαίνεται στα 1.500 δολάρια ανά μονάδα.

Όσον αφορά το φιλόδοξο έργο για το αυτοκίνητο χωρίς οδηγό, ο Σμιτ ανέφερε ότι το σχέδιο τους υπολογίζεται να είναι έτοιμο «σε κάποια χρόνια και όχι δεκαετίες, και προφανώς όχι σε μερικούς μήνες», καθώς ακόμη βρίσκονται στο στάδιο της έρευνας και της ανάπτυξης.

Ακολουθήστε τα ΝΕΑ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στα ΝΕΑ