«Εισβολή» έκαναν χτες το πρωί 25 μέλη της Χρυσής Αυγής στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας. Οι χρυσαυγίτες, όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι του νοσηλευτικού ιδρύματος, είχαν προκλητική συμπεριφορά καθώς δεν δίστασαν ακόμη και να ποζάρουν στους διαδρόμους για να φωτογραφιστούν.

Οταν ρωτήθηκαν για την παρουσία τους στο νοσοκομείο, απάντησαν αρχικά ότι ήθελαν να δώσουν ρούχα και τρόφιμα σε άστεγο που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Ομως, μια εκ των ομάδων κατευθύνθηκε και προς το Κέντρο Αιμοδοσίας, με πηγές του νοσοκομείου να αναφέρουν ότι εξέφρασαν την επιθυμία τους για εθελοντική αιμοδοσία υπό όρους –να δοθεί το αίμα μόνο σε Ελληνες, πράγμα που φυσικά δεν έγινε δεκτό.

Υστερα από αυτά οι εργαζόμενοι επικοινώνησαν με την Αστυνομία, η οποία προχώρησε σε συστάσεις και οδήγησε τα μέλη της Χρυσής Αυγής στην έξοδο του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Η Χρυσή Αυγή στην επίσημη ιστοσελίδα της υποστηρίζει ότι η χθεσινή της δράση στο Νοσοκομείο της Νίκαιας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο διανομής δωρεάν τροφίμων σε αστέγους.

Μάλιστα ισχυρίζονται ότι οι γιατροί έδιωξαν τους Ελληνες για να μην πάρουν τρόφιμα και ρούχα από τη Χρυσή Αυγή και γέμισαν το κοντινό πάρκο με… Ρομά!