Τα νέα προγράμματα επικοινωνίας Vodafone RED παρουσίασε η εταιρεία Vodafone ταυτόχρονα στην Ελλάδα και τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης.

«Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη πρόταση για τους συνδρομητές συμβολαίου», που σύμφωνα με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας κ. Γλαύκο Περσιάνη, «σχεδιάστηκαν για να καλύψουν τις σύγχρονες απαιτήσεις τόσο των ιδιωτών όσο και των επαγγελματιών συνδρομητών της».

Τα Vodafone RED δίνουν για πρώτη φορά στο συνδρομητή τη δυνατότητα, να έχει:

-Απεριόριστο χρόνο ομιλίας και SMS προς όλα τα δίκτυα.

-Τη νέα υπηρεσία Internet 4 Sharing με την οποία μπορεί να μοιράζει τα ΜΒ του προγράμματός του στο κινητό, το laptop και το tablet έχοντας ένα μόνο λογαριασμό.

- Προστασία και ασφάλεια για τη συσκευή και το περιεχόμενο της. Συγκεκριμένα, παρέχει δωρεάν την υπηρεσία επισκευής της συσκευής σε περίπτωση βλάβης, διασφαλίζει το περιεχόμενό της με την υπηρεσία Vodafone Cloud, ενώ η υπηρεσία Vodafone Protect παρέχει anti-virus, εντοπισμό και κλείδωμα της συσκευής σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής.

Στην Ελλάδα, λανσάρονται τα προγράμματα Vodafone RED 1, RED 2 και RED 3. Τα δύο πρώτα προσφέρουν ίδιο χρόνο ομιλίας και SMS (1500 λεπτά και 1500 SMS προς όλα τα δίκτυα) και πακέτα δεδομένων 500 ΜΒ (RED 1) και 2 GB (RED 2). Το Vodafone RED 3 προσφέρει 5.000 λεπτά ομιλίας και 5 GB mobile internet.

Οι συνδρομητές όλων των νέων πακέτων έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν το χρόνο ομιλίας, τα SMS και τα MB του προγράμματός τους στο εξωτερικό, με πολύ μικρό ημερήσιο κόστος, ενώ στα προγράμματα των επιχειρήσεων παρέχεται επιπλέον έκπτωση 20%.

Ακολουθήστε τα ΝΕΑ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στα ΝΕΑ