Μία άλλη διάσταση δίνει ο Παναθηναϊκός στο θέμα του προπονητή, υπογραμμίζοντας ότι δεν έχει υπάρξει ακόμη συμφωνία με κανένα υποψήφιο, φωτογραφίζοντας τα όσα γράφονται για το φαβορί για την τεχνική ηγεσία Γιάννη Αναστασίου.

Μάλιστα, για πρώτη φορά οι διοικούντες τον ΠΑΟ αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραμείνει προπονητής και τη νέα χρονιά ο Γιάννης Βονόρτας! Κάτι το αγωνιστικό ξύπνημα της ομάδας που έκανε για πρώτη φορά 36 τελικές (ρεκόρ στη Σούπερ Λίγκα), κάτι ότι τον εμπιστεύονται οι ποδοσφαιριστές, κάτι ότι γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στι ακαδημίες στην Παιανία, κάτι ότι η αμοιβή του είναι χαμηλή, φαίνεται ότι υπάρχει και αυτό το σενάριο στα υπόψιν. Τα δύο επόμενα ματς και ειδικά η εικόνα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της Κυριακής (14/4) με τον Ολυμπιακό, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην τελική απόφαση. Ο Βονόρτας δείχνει διατεθειμένος να αρπάξει την ευκαιρία που του δίνεται και πιστεύει ότι η ομάδα μπορεί να παίξει καλύτερα. Από την άλλη πλευρά ο Γιάννης Αναστασίου φαίνεται να έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα το οποίο έχει αναλύσει στον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζο και γνωρίζει πως θα κινηθεί άμεσα για να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος. Από την ΠΑΕ πάντως υπάρχει επιθυμία για έλληνα προπονητή και τεχνικό διευθυντή. «Σήμερα έχουμε προπονητή και με δεδομένο ότι θα δώσουμε βάρος στην επιλογή Έλληνα τεχνικού, ο Γιάννης Βονόρτας πληροί της προϋποθέσεις που έχουμε θέσει και είναι μία από τις επιλογές μας», έλεγαν οι άνθρωποι των Πρασίνων.

Από την Ιταλία και συγκεκριμένα το calciomercato γράφει πως η Τορίνο ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Χάρη Μαυρία. Το φλερτ ιταλικών και γερμανικών ομάδων υπάρχει εδώ και μήνες για τον διεθνή χαφ και όπως φαίνεται μετά τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΠΑΟ θα αποτελέσει το μήλον της Έριδος.