Μπορεί η νίκη (1-0) και το πολύτιμο τρίποντο κόντρα στον Πανιώνιο να σκόρπισαν χαρά στο Περιστέρι, πέρα από αυτά όμως για την ομάδα του Ντούσαν Μπάγιεβιτς υπάρχουν και άλλα σημαντικά κέρδη.

Ο Ατρόμητος μετά την κάκιστη εμφάνισή του κόντρα στον Λεβαδειακό και το 0-0 (εντός) πήγε στο Γιάννινα όπου επίσης έμεινε στο «Χ», για να ακολουθήσουν δύο συνεχόμενες νίκες με Πανθρακικό και Πανιώνιο. Ειδικά στο χθεσινό παιχνίδι ο Ατρόμητος έδειξε και αρετές σπουδαίας ομάδας, ειδικά στο πρώτο μέρος. Συνεχές πρέσινγκ, παιχνίδι κατοχής, σωστή κυκλοφορία της μπάλας, εξαιρετική αλληλοκάλυψη, άριστο διάβασμα του αντιπάλου και μπλοκάρισμα των ατού του, δημιουργία ευκαιριών και φυσικά καλές τελικές προσπάθειες. Κάτω λοιπόν από αυτές τις συνθήκες ο Ατρόμητος ήταν… καταδικασμένος να νικήσει και εδώ έρχεται το δεύτερο μεγάλο κέρδος για τους γηπεδούχους. Το γκολ πέτυχε στο 30′ ο Θανάσης Καραγκούνης – πρώτη φορά φέτος πήρε φανέλα βασικού -, ο παίκτης ο οποίος πριν από μία εβδομάδα είχε βγάλει και πάλι τα κάστανα από τη φωτιά, σημειώνοντας το νικητήριο γκολ κόντρα στον Πανθρακικό.

Ο Πανιώνιος ήταν χθες κατώτερος των περιστάσεων. Με ασφυκτικό πρέσινγκ από τους αντιπάλους στους Γουνδουλάκη και Σάμαρη και τον Κούτσι να κάνει δύσκολη με το συνεχές μαρκάρισμα τη ζωή των αμυντικών του Πανιωνίου, ο τελευταίος εγκλωβίστηκε και δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι. Ο Ατρόμητος με τον Καραμάνο (29′) και ο Πανιώνιος με τον Αυλωνίτη (45′).

«Γυρίσαμε στους στόχους μας και πρέπει να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί και καλοί» επεσήμανε ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς.

«Βρεθήκαμε σε άσχημη ημέρα. Ηταν μια από τις χειρότερες εμφανίσεις αν όχι η χειρότερη» τόνισε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος και ευχαρίστησε τον Μπάγιεβιτς για τα καλά λόγια που είπε γι’ αυτόν.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Καραγκούνης (78′ Μπέλιτς), Καραμάνος (90’+ Φυτανίδης), Πίτου Γκαρσία (77′ Μπρίτο), Δημούτσος, Κούτσι, Ιγκλέσιας.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κούρος, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος (24′ Ανδράλας), Ρόβας (67′ Ρόκας), Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Κολοβός (65′ Διαμαντάκος), Αραβίδης, Οκουε.