Σε ένα παιχνίδι με έντονες συγκινήσεις στο Γεντί Κουλέ, ΟΦΗ και ΠΑΟΚ μοιράστηκαν τα γκολ (1-1) και τους βαθμούς σε ένα παιχνίδι τα είχε όλα. Δύο γκολ, δύο αποβολές, ένα χαμένο πέναλτι για τον ΟΦΗ και ένα ακυρωθέν τέρμα για το οποίο φωνάζει ο ΠΑΟΚ.

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο 8′ με κεφαλιά του Παπάζογλου, ύστερα από άστοχη έξοδο του γκολκίπερ Γλύκου. Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με τον Φωτάκη (19′), ενώ στο 20′ ο ίδιος παίκτης σκόραρε, αλλά ο διαιτητής Δημητρόπουλος ακύρωσε το γκολ υποδεικνύοντας επιθετικό φάουλ στον σκόρερ, φάση που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των Θεσσαλονικέων.

Στο 45′ ο ΟΦΗ είχε τη μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-1. Ο Κουτσιανικούλης ανατράπηκε απο τον γκολκίπερ Γλύκο, κερδίζοντας το πέναλτι και την αποβολή του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ. Ομως ο Σίσιτς που ανέλαβε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών δεν μπόρεσε να σκοράρει, αφού ο γκολκίπερ Χακόμπο στην πρώτη του επαφή με την μπάλα αναδείχθηκε σε ήρωα του ΠΑΟΚ αποκρούοντας με διπλή προσπάθεια. Πρώτα στην εκτέλεση του Σίσιτς και στην εξέλιξη της φάσης σε πλασέ του Κουτσιανικούλη.

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Βάντο με δεύτερη κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις.

OΦΗ: Γουναρίδης, Μονιάκης (53′ Κουρδάκης), Βάντο, Χαριτωνίδης, Σόουζα, Βερόν, Ιωαννίδης, Μπανούσης (70′ Ζορμπάς), Κουτσιανικούλης (79′ Περογαμβράκης), Σίσιτς, Παπάζογλου.

ΠΑΟΚ: Γλύκος (44′ Χακόμπο), Ρομπέρ, Σαλπιγγίδης (71′ Πέλκας), Λίνο (65′ Σταφυλλίδης), Φωτάκης, Λαζάρ, Κάτσε, Κουμάλο, Αθανασιάδης, Ιντζίδης, Ετό.

«Μας επηρέασε η κούραση. Ο ΠΑΟΚ είτε παίζει με δέκα είτε με έντεκα είναι μια ομάδα πολύ καλή. Για μας ακολουθεί μια τριάδα με δύσκολα παιχνίδια. Θέλαμε ένα αποτέλεσμα. Αν το πέναλτι γινόταν γκολ, θα παίρναμε το παιχνίδι», είπε ο Νίκος Αναστόπουλος. Ο Γιώργος Δώνης αναφερόμενος στη φάση του πέναλτι τόνισε: «Εχω την αίσθηση ότι η φάση του γκολ που μας ακυρώνεται είναι εφεύρημα. Γενικά και σε αυτό το παιχνίδι έχουμε κάποια παράπονα».